Strippende robots maken de toekomst nóg bizarder

In de toekomst zullen robots onze kleermakers zijn, onze astronauten en onze tattoo-artiesten, maar dromen we ook van robotische exotische danseressen? Die vraag stelden we onszelf toen we tijdens de bizarre week tijdens de Consumer Electronics Show in 2018 een duo robotstrippers tevoorschijn zagen komen.

“Kom kijken terwijl vonken rondvliegen terwijl de robo-tweeling op de paal ronddraait, hun hardware schudt en iedereen vraagt ​​zich af of die dubbele D’s echt zijn of gemaakt in ‘Silicone’ Valley,’ pochte de officiële website van de Sapphire Las Vegas-club. #R2DoubleD en #ThripleCPU zijn niet ontworpen om op mensen te lijken. In plaats daarvan lijken ze rechtstreeks uit een dystopische sci-fi scène te komen, compleet met harde plastic anatomie, zichtbare bedrading en camera’s als hoofden. Het effect is beslist verontrustend, zoals je kunt zien in de onderstaande promotievideo.

“We dachten dat dit een geweldige manier zou zijn om ons te binden aan het CES-publiek”, zei Sapphire-eigenaar Peter Feinstein tijdens de onthulling tegen het Las Vegas Review-Journal . “Deze robots zijn interessant vanwege de technologie en ze zijn erg leuk. Het zijn echte kunstwerken, zelfs.” De bots zijn ontworpen door kunstenaar Giles Walker.

“Ze zullen uiteindelijk ook seksrobots uitvinden,” vertelt Walker. “Iedereen streeft ernaar om het te doen. Ik ben ook benaderd, maar ik vind het een heel donkere omgeving. Ik ben niet bereid om me in die wereld te begeven (..) Omdat het legaal is, betekent dat dan dat het een gezonde zaak is? De duistere kant van de seksindustrie zal een aantal echt fucking vervelende dingen creëren. En dan denk ik: is dat het waard?”

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *