Dit is de nieuwe HondaJet Elite Private Jet

Honda Aircraft is aan de slag gegaan met zijn originele HondaJet. Ze vergrootte het bereik met 17% en voegde een krachtiger geluidssysteem toe. Honda noemt hun nieuwe privéjet de HondaJet Elite.

Door de toename van het bereik kan de HondaJet verder vliegen dan elk ander vliegtuig in zijn klasse. Naast de toename van het bereik en het verbeterde entertainmentsysteem, heeft de HondaJet een nieuwe motorinlaatstructuur. Door het gebruik van geluiddempende motorinlaten is er minder motorgeluid te horen binnen en buiten de cabine van het vliegtuig. Sprekend tijdens de onthulling van de HondaJet Elite tijdens een pre-EBACE media-evenement, zei bedrijfsvoorzitter en CEO Michimasa Fujino dat de Elite-variant is geïntroduceerd als antwoord op de verzoeken van de klanten van het bedrijf, en bevestigt het engagement van Honda Aircraft voor efficiëntie en het milieu.

“Het resultaat van innovatie, ontwerp en engineering. Ons nieuwe vliegtuig heeft verschillende prestaties en comfortverbeteringen die opnieuw een nieuwe standaard in de luchtvaart hebben gezet. We zijn verheugd om Honda Aircraft’s nieuwste technologische prestatie met de wereld te delen bij EBACE”, aldus Fujino.

De eerste HondaJet Elite, MSN 11 / N420EX was te zien op de EBACE-show in Genève, Zwitserland. De nieuwe Elite-variant kost 5,25 miljoen dollar.

Total
2
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*