Pokémon komt tot leven in nieuwe live-action film Detective Pikachu

De eerste trailer voor Detective Pikachu brengt niet alleen de wereld van Pokémon-games tot leven, het geeft ons ook een idee van hoe de echte wereld eruit zou zien als de wezens in het dagelijks leven onder ons zouden rondlopen.

En dat betekent ongelooflijk realistische Pokémon. Heel, heel realistische Pokémon. Want mijn god, wie had gedacht dat Pikachu haar zou hebben? Detective Pikachu is gebaseerd op het Nintendo 3DS-spel met dezelfde titel, dat een nieuwe kant van de Pokémon-wereld liet zien – een waar Pokémon misdaden oplossen in plaats van vechten.

De trailer laat Tim zien, het hoofdpersonage van het spel, op zoek naar zijn vermiste vader voordat hij een heel bijzondere Pikachu tegenkomt die kan praten. De catch? Alleen Tim kan de Pikachu begrijpen. De twee gaan op missie om de vader van Tim te vinden. Wat volgt is avontuur, humor en nóg meer echt uitziende Pokémon.

De iconische Pikachu wordt vertolkt en motion-captured door niemand minder dan Ryan Reynolds. Tim wordt gespeeld door Justice Smith van Jurassic Kingdom: Fallen World. Ken Watanabe treedt toe als rechercheur Yoshida. Rita Ora, Suki Waterhouse en Bill Nighy vullen de menselijke kant van de cast in. Hoewel er veel geanimeerde Pokémon-films zijn, is Legendary Pictures (Pacific Rim, Godzilla) het eerste bedrijf dat Pokémon realiseert in een live-action film.

Detective Pikachu is vanaf 9 mei 2019 in de bioscoop te zien. Check snel de trailer!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *