Gringo vanaf 22 maart in de bioscoop (Maak kans op bioscoopkaartjes én een dinerbon!)

Vanaf morgen 22 maart draait de komediefilm Gringo in de bioscoop. Wij mogen voor deze film een aantal geweldige dingen weggeven. Ook kans maken? Lees dan snel door!

Plot: Harold (David Oyelowo) is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een businesstrip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever. Wanneer Harolds harteloze en hebzuchtige bazen (Charlize Theron en Joel Edgerton) ontdekken dat de bedrijfsverzekering hen meer geld oplevert als Harold dood is, draaien de rollen om. Plots wordt de radeloze Harold opgejaagd door dubieuze zakenlui, huurmoordenaars, drugsbaronnen en zelfs de DEA.

Maak kans op te gekke prijzen

Wij mogen deze week op Mannenblog te gekke prijzen weggeven ter ere van de bioscooprelease van Gringo. Wij geven namelijk weg: 3 pakketten bestaande uit 2 vrijkaartjes voor de film, mintjes en een coole zonnebril. Daarnaast hebben we nog één hoofdprijs die bestaat uit twee bioscoopkaartjes voor de film én een dinerbon t.w.v. €50,- bij Popecatepetl! De bon is in het Mexicaanse restaurant te besteden voor een lunch, diner of cocktails in Utrecht, Amersfoort, Utrecht, Haarlem, Rotterdam Den Haag, Nijmegen, Breda en Arnhem. Kortom, een lekker avondje uit in Mexican style voor twee!

Ook kans maken? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com onder vermelding van ‘Winactie Gringo’. Vergeet ook niet je contactgegevens te vermelden. De actie loopt tot zondagavond 23.59 en wij nemen uiterlijk a.s. maandag contact op met de winnaars, dus wees snel. Veel succes!

Check hieronder trouwens snel de trailer!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *