Prisma Refined: het populairste horloge voor de stijlvolle man

Prisma Horloges wordt steeds bekender bij de Nederlandse man. Al sinds 1948 hebben ze een breed assortiment van goede kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een klassiek of sportief model, het merk heeft voor ieder wat wils. Ook zijn de horloges door heel Nederland verkrijgbaar. Het populairste horloge is momenteel de Prisma Refined en wij begrijpen wel waarom.

Is blauw het nieuwe zwart?

De Prisma Refined is een multi functie collectie met lederen band. Het model is verkrijgbaar in vier kleuren. Persoonlijk vinden wij de blauwe het mooist, want deze kleur is net iets opvallender dan wit of zwart. Een kleur die prima te combineren is met zowel een zakelijk overhemd als een comfortabel T-shirt. De roségouden index en kleine klokjes van het herenhorloge versterken de sportieve uitstraling.

Het horloge voor elke dag

Als je een sollicitatie hebt, zie je er vaak iets stijlvoller uit dan als je op vakantie bent. Het krachtige van de Prisma Refined is dat het horloge zowel toepasselijk is voor een nette als een casual outfit. Het ideale horloge voor elke dag. Met dit stoere herenhorloge maak je zeker de blits tijdens het komende nieuwjaarsfeest.

Kwaliteit zit in de details

Dit gezegde is duidelijk van toepassing op dit horloge. Prisma is er goed in geslaagd om een juiste combinatie te maken van geborsteld en gepolijst metaal. Ook de wijzerplaat met gedeeltelijk een streeppatroon heeft een glanzende en matte afwerking. Hierdoor springt het horloge direct in het oog zonder dat het één grote kermistoestand wordt. Absoluut een schitterend horloge om je uitstraling een boost te geven. Het prijskaartje van € 159,- valt ons wat dat betreft ook mee!

Nederlands horlogemerk sinds 1948

Prisma is het oudste Nederlands horlogemerk. De modellen worden vooral verkocht via de Nederlandse juwelier, maar zijn de laatste jaren ook steeds meer online en in het buitenland vertegenwoordigd. De designs worden ontworpen in Nederland en de productie geschiedt in hoogwaardige productiefaciliteiten in Azië. Mede hierdoor heb je met Prisma een mooi eigentijds horloge van goede kwaliteit voor de beste prijs. In de toekomst wil het merk ook meer productie in Nederland ontplooien, maar dan kan je wel prijzen verwachten van boven de € 1.000,-.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *