5 manieren hoe seksspeeltjes je relatie kunnen versterken!

Je hoeft echt niet in de voetsporen van Christian Gray en Anastasia Steele te treden om wat ​​beetje plezier te hebben in de slaapkamer, maar seksspeeltjes kunnen wél een hele nieuwe dimensie aan je relatie toevoegen en je band enorm veel sterker maken, geloof het of niet. In dit artikel vertellen we je precies waarom sextoys in een relatie eigenlijk gewoon een must zijn!

Betere seks

Welk stel verlangt niet naar nog meer plezierige seks? Laten we eerlijk zijn: Iedereen kan meer seks gebruiken, toch?Sexspeeltjes helpen koppels om dingen op te fleuren en een heleboel spannende ervaringen in de slaapkamer te hebben. Als je seksuele houding speels en open-minded is, zal je seksuele relatie bevredigender zijn.

Meer orgasmes

Wist je dat ongeveer 75 procent van de vrouwen geen orgasme kan bereiken door enkel penetratie en bijna 50 procent de ‘Big O’ minstens één keer heeft gefaket? Als je seksspeeltjes gebruikt, nemen je kansen om een ​​orgasme te bereiken dramatisch toe. De meeste vrouwen hebben clitorale stimulatie nodig om tot een orgasme te komen. Daarom zijn seksspeeltjes (vooral vibrators) een uitstekende manier om je te helpen een climax te bereiken. En het is heel simpel: de beste seks omvat een orgasme voor beide partners.

Minder druk voor de man

Veel mannen kunnen zich vervangen en ontoereikend voelen wanneer seksspeeltjes in de slaapkamer worden gebruikt; Anderen zijn echter van mening dat de druk om te presteren juist verminderd wordt. Wil je seksspeeltjes introduceren in je relatie, begin er dan beetje bij beetje over te praten in niet-seksuele scenario’s, zoals bij de koffie! Presenteer het niet als een alles of niets voorstel en we weten zeker dat het goed komt.

Meer intimiteit

Veel vrouwen haten hun lichaam, wat soms intimiteitsproblemen kan veroorzaken, benadrukken seksexperts. Het gebruik van seksspeeltjes tijdens wederzijdse masturbatie of seks kan de angst om naakt te zijn verminderen en meer intimiteit creëren. Het gebruik van seksspeeltjes in een relatie kan in feite een grote bijdrage leveren aan het versterken van je band, en dus aan het vergroten van intimiteit.

Laat je fantasieën werkelijkheid worden

Het heeft geen zin te doen alsof je er geen hebt! De meeste seksueel bewuste volwassenen koesteren ten minste één fantasie, of die ooit de realiteit haalt of niet. Heb je seksuele fantasieën die je met je partner wilt realiseren? Sextoys kunnen je helpen de juiste sfeer te creëren voor sexy rollenspel, van een schoolmeisjesoutfit of verpleegsterskostuum tot kinky bondage-spelletjes. Wat je maar wilt.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *