Kit Harington bekroond met titel ‘slechtst geklede man’

We zijn het er niet hélemaal mee eens, maar toch is Kit Harington net geëerd met de titel “Worst Dressed Man”. De titel wordt uitgereikt voor de jaarlijkse ranglijst van de Britse GQ op gebied van beste en slechtst geklede individuen. Misschien weet Jon Snow écht niets, in ieder geval niet over mode dan…

De ranglijst werd bepaald door een panel van deskundige juryleden en GQ-medewerkers, waaronder Sir Paul Smith en Giorgio Armani. En blijkbaar zijn de looks van Harington gewoon niet je-van-het. Hoewel het geruststellend is om te weten dat hij niet alleen is.

De Game of Thrones-acteur wordt vergezeld door namen als Morrissey, Louis Theroux, PewDiePie en Elon Musk. Vreemd genoeg heeft de enigmatische DJ / producer Marshmello ook de lijst gehaald. Maar kun je echt dezelfde witte outfit bekritiseren als smaakloos?

Aan de andere kant heb je natuurlijk ook de lijst met best geklede personen. Het klassement werd bekroond door de voormalige Doctor Who-acteur Matt Smith, op de voet gevolgd door A$AP Rocky en Jeff Goldblum. Andrew Garfield, Skepta en Ryan Reynolds haalden ook het lijstje. Kortom: veel liefde voor de entertainmentindustrie.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *