Winklevoss-tweeling officieel ’s werelds eerste Bitcoin-miljardairs

Het is eindelijk gebeurd, maar helaas niet bij mij thuis. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd. De Winklevoss-tweeling, zowel Tyler als Cameron, zijn zojuist lid geworden van de Billion-club.

Voor degenen onder jullie die niet helemaal zeker weten waar je de naam ‘Winklevoss’ eerder hebt gehoord, de twee broers klaagden Mark Zuckerberg aan voor het stelen van hun idee voor Facebook. Ze schikten destijds voor 65 miljoejn dollar. Daarnaast roeiden ze op de Olympische Spelen in Beijing.

Het lijkt er nu dus echter dat ze hun schikkingsgeld goed gebruiken, gezien het recente nieuws over hun welvaartsstatus. De twee hebben namelijk behoorlijk wat geïnvesteerd in de stijgende e-valuta. Hoewel ze hebben geweigerd exacte cijfers bekend te maken wat betreft investeringen en rendement, melden rapporten dat hun inzet momenteel ongeveer 100.000 munten bedraagt.

Ondanks een snelle opmars naar de mainstream, maakt de volatiliteit van de e-valuta de toekomst van Winklevoss’ rijkdom onzeker. Toch klinkt het een stuk beter dan die 65 miljoen schikkingsgeld…

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *