Het huis van Robert Downey Jr. ziet er niet bepaald uit als Tony Starks villa

Hij is over de hele wereld bekend als Marvel’s genie, miljardair, playboy en filantroop die het superheldenpak aantrekt om Tony Stark te worden (en soms Iron Man).

In het echt is acteur Robert Downey Jr. echter een vader van drie die van astrologie houdt. Hij is ook nog geen miljardair, maar hij komt in de buurt. Als de zesde best betaalde acteur in Hollywood heeft Downey Jr. een lange weg afgelegd sinds zijn drugs- en alcoholverslaving die hem zelfs naar een korte gevangenisstraf leidde. Bewijs hiervan is een recente interview met Architectural Digest, die onlangs het genoegen had om het Hampton-vakantiehuis van de 52-jarige acteur binnen te stappen. Het meest verrassende aspect? Het is totaal anders dan zijn ultramoderne herenhuis op het witte scherm, compleet met JARVIS, high-tech goodies en wapens.

Wat we voor ons hebben is het 19e-eeuwse windmolenhuis van Downey Jr. dat is gerenoveerd voor moderne levensstandaarden zonder zijn eigenzinnige charme te verliezen. Check snel het filmpje!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *