Dit deed Pamela toen ze Hugh Hefner met zeven naakte vrouwen aantrof…

Hugh Hefner is de pijp uit en het is dus mooi tijdom de grootste geheimen van The Mansion bloot te geven, zo denkt Pamela Anderson waarschijnlijk. De 50-jarige actrice doet een pikant boekje open over haar ervaringen: “Hij had seks met zeven vrouwen, terwijl ik toekeek”, vertelt ze tegen Piers Morgan in het programma Life Stories.

‘What Happens at the Mansion, stays at the Mansion’ was steeds het credo. In de talkshow van de Brit Piers Morgan vertelde ze honderduit over haar avonturen in het legendarische huis. ,,Ik had geen flauw idee dat ik op weg was naar een orgie”, vertelt de superster, die zeven meisjes van de befaamde ‘grotto’ naar de slaapkamer zag lopen toen ze aankwam. “Iedereen was naakt en de meisjes gingen ineens naar boven. Ik ben hen toen gevolgd, want ik wilde wel weten wat er aan de hand was in de slaapkamers. Zeven meisjes hadden daar elk afzonderlijk seks met Hef”, vertelde ze. Het model voelde zich allesbehalve op haar gemak. “Ik stond aan het voeteneinde van het bed te kijken, toen ik besefte dat ze allemaal naar mij aan het staren waren. Ik dacht: Dit is geen film, ik moet hier weg zien te komen. Maar iedereen bleef maar kijken”, aldus Pamela. Of ze die avond zelf ook heeft deelgenomen aan de seksuele activiteiten, vertelt ze niet.

Piers vroeg de actrice tevens of ze zich ooit onder druk gezet voelde om bepaalde activiteiten te doen in ruil voor prestaties, geld of een opdracht. “Ik voelde mij nooit geforceerd bij Hef”, beweerde ze. “Hij was een echte gentleman, super charmant. Hij hield van vrouwen en hij gaf hen ook macht. De man was een pioneer, hij creëerde zijn eigen unieke levensstijl. Het was niet overdreven wulps, ik vond het allemaal heel onschuldig.” Het Playboy model vertelde wel vaak vreemde voorstellen van andere heren in de film- en modellenbussiness te krijgen. “Ze zeiden me dat ze het baantje aan een ander model zouden geven, als ik niet bij hen in hun kamer zou komen. En dan deden ze dat ook.”

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *