Gameplay footage Rune: Ragnarok geeft ons een glimp van brute hack-en-slashing fights

Ken je Rune nog, de Viking hack-and-slasher uit 2000? Nou, vorig jaar heeft ontwikkelaar Human Head Studios een open-world RPG-vervolg aangekondigd genaamd Rune: Ragnarok, dat veel mensen enthousiast maakte. Het team heeft later een stijlvolle filmische trailer uitgebracht en nu hebben ze een echt stukje gameplay aangeboden met een korte combatclip, zoals hier te zien

Denk eraan, het is nog steeds in alpha, dus het is waarschijnlijk dat het er nog wat grof uit ziet. Het vertelt ons in ieder geval dat er veel onthoofdingen zullen zijn: één vijand krijgt zijn hoofd afgehakt door de bijl van de speler, de ander met een zwaard, terwijl de derde vijand een speer in de borst ontvangt. Er is veel bloed, maar het is zo over-the-top dat het niet bloederig lijkt.

Er is geen lock-on in de strijd, waardoor het doet denken aan Skyrim in een derde persoon, waar je als een gek heen en weer slaat en probeert je stoten naar de vijand te trekken terwijl ze rond staan te dansen. De slo-mo beelden die af en toe bij critical hits tevoorschijn komen zien er bruut uit! De game heeft geen releasedatum maar geplanned is om later dit jaar bètatests uit te voeren. Ziet er veelbelovend uit!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *