De Woodland House van Altus Design is een bebost droompaleisje

Soms zie je een woning waarbij je denkt: doe mij die maar. Dit is er precies zo een. Gelegen op een bebost plateau met uitzicht op een moerasgebied en het meer daarachter, probeert dit prachtige huis te integreren in de rustige omgeving dat bestaat uit prachtige uitzichten en optimaal natuurlijk licht. Gecreëerd als een huis met één niveau, wordt de woning gedefinieerd door drie met hout beklede vleugels die verbonden zijn door glazen toegangspunten. De plaatsing van de vleugels van het huis creëert een volledig unieke look.

De uiterlijke samenstelling van het huis is donker bevlekt cederhout en glas met stenen voet en een openhaard van hardsteen. De afwerking van de houten gevelbeplating is bedoeld om op te lopen in de omringende kleur van de schors van de bomen op de locatie, terwijl het vrijstaande buitengebouw, of ‘glanzende schuur’, voor opslag is bedoeld.

Het interieur van het huis is ontworpen voor een stel met een voorkeur voor een warme, schone en overzichtelijke leefruimte. Bestaat uit notenhouten vloeren, zichtbare houten balken en onopvallende witte wanden.

Total
3
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*