Dit Australische koppel werd betaald om seks te hebben in luxe hotels

Een Australisch stel is betaald om luxehotels te bezoeken en te schrijven over hun intieme ervaringen. Jessica D’Argent, 23 lentes jong, en haar vriend Justin Engelke, 26 jaar, wonnen een wedstrijd om het land door te reizen voor een erotische reisblog genaamd Places of Intimacy.

Ze werden tot 14 nachten verwend in boutique hotels in Sydney, Melbourne , Byron Bay, Tasmanië en West-Australië. Engelke vertelde bijvoorbeeld over hun verblijf in The Atlantic in Byron Bay: ‘Het hoogtepunt van onze kamer was de buitendouche en de schommelstoel die aan het dak hing. De stoel was een perfecte hoogte en een uitnodiging voor ons om intiem te wezen’.

De Zevende Hemel

‘Badend in het zonlicht tilde ik Jess op de stoel en masseerde ik zachtjes de reis weg, streelde haar zachtjes en zorgde ervoor dat ik matchte met de zwaaiende beweging van de opgehangen stoel. Ze hing daar gelukkig in mijn armen.’ D’Argent beschreef hun ervaring bij de VDL in Stanley, Tasmanië, en noemde hun toegang tot het hotel een ’trap naar de zevende hemel’.

‘Toen ik de deur naar de kamer sloot, rende ik naar de trap om naar ons bed op te kijken, maar hij greep me voordat ik de bovenste trede bereikte,’ zei ze. ‘Het moment was opwindend. Hij duwde me tegen de stenen muur en we vierden dat we onszelf in deze geweldige plek bevonden. Het duurde een tijdje voordat ik uiteindelijk mezelf eindelijk de trap opliet om de houten treden te beklimmen en het bed op te gaan. Onze kamer was zo’n toevluchtsoord, we hebben gewoon genoten van het gezelschap van elkaar.’

Hotel Seksreviews

Het echtpaar, dat al zes jaar samen was, was een van de 10 verkozenen uit de hele wereld om bij te dragen aan de onconventionele reisgids van condoombedrijf Skyn. ‘Van balkons tot bathrubs, sofa’s tot gangen, Skyn’s Intimacy Guide maakt gebruik van intieme ervaringen uit het echte leven om lezers te informeren over de beste plaatsen om ‘het te proberen’, aldus het bedrijf. Justin Engelke, zelf afkomstig uit Melbourne, vertelde aan Daily Mail Australia: ‘De reis was geweldig, we kregen twee weken lang alle uitgaven betaald om rond te reizen in enkele mooie boetiekhotels in heel Australië en onze ervaringen te delen. ‘Voor de duidelijkheid, we schreven niet alleen over ons seksleven, we waren ook de hotels zelf aan het reviewen’, grapte hij.

Vijftig Tinten

Hij zei dat zijn familie en vrienden zich amuseerden met zijn 50 tinten-achtige teksten en grapte dat hij een kopie van de erotische reisgids op de eettafel kon achterlaten zodat de gasten ze konden lezen als ze langs kwamen voor het avondeten. Toen hij uitlegde hoe hij de prijs won, voegde hij eraan toe: ‘We hebben de kans gekregen om dit te doen nadat we een wedstrijd op Instagram zijn aangegaan’.

‘We moesten een mini-quiz doen en vervolgens een video sturen waarin we ons voorstelden voor een skype-interview. Het was een vrij intens proces, maar ik had een goed gevoel en zei tegen Jess, ‘ik denk dat we dit gaan winnen’ en dat deden we gelukkig.” Het paar verbleef in vijf hotels voor het project, waaronder The VDL in Tasmania, The Atlantic in Byron Bay, The Ovolo in Melbourne, The Old Clare Hotel in Sydney en The Empire Spa Resort in West-Australië.

Hun hotelrecensies staan op Places of Intimacy, door Skyn omschreven als ‘een gids voor plaatsen om intiem te worden in, op, onder, tegen of naast’.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *