Babe time! Dit zijn de verborgen parels van dé piraten hitserie Black Sails

Bloedige taferelen, lesbische trio’s, zwaardgevechten met de dood als gevolg en heel veel hete dames. We hebben het hier natuurlijk over Black Sails, een serie die meerdere Emmy Awards op haar naam heeft staan en sinds 2014 wordt uitgezonden door het Amerikaanse netwerk Starz. Vanaf vandaag vaart Black Sails ook de haven van streamingdienst Videoland binnen. Ook op jouw thuisbioscoop check je de serie straks dus in HD!

In Black Sails volg je de verhalen van kapitein Flint en zijn mannen, twintig jaar voor de gebeurtenissen uit Robert Louis Stevensons klassieker ‘Treasure Island’. Terwijl ze worden belaagd van alle kanten, moeten de mannen vechten voor het voortbestaan van New Providence Island, een paradijs vol met piraten, prostituees, dieven en brutaliteit. Om je alvast een beetje warm te maken, hebben we in dit artikel de heetste Black Sails babes voor je op een rij gezet. Enjoy!

Hannah New als Eleanor Guthrie

Simpelweg één van de meest prachtige piraten uit de serie. Guthrie neemt het pirateneiland over van haar niet zo vriendelijke vader – de smokkelkoning van de Bahama’s – en begint onmiddellijk aan haar plan om zichzelf en alle andere betrokken steenrijk te maken. Alhoewel ze behoort tot de elite van de piraten, zien we haar gelukkig vaak genoeg… ‘minder elitaire’ dingen doen. Toch kan ze, naast bloedmooi en sexy zijn, ook op zakelijk gebied het nodige om alles gedaan te krijgen wat ze maar wil. Zo overtuigt ze onder andere haar vader, die haar compleet negeert, tóch om haar te helpen met haar expeditie door hem voor het blok te zetten. Absoluut mijn favoriet uit de serie!

Jessica Parker Kennedy als de onverschrokken Max

Deze donkerharige schone, bekend van onder andere The Secret Circle en 90210, speelt in Black Sails de verleidelijke, maar oh zo koelbloedige prostituee Max. De jongedame ontvangt piraten in haar bordeel wanneer ze aan wal komen na hun lange en zware zeetochten. Toch is deze in slavernij geboren babe niet zoals alle andere dames van lichte zeden op het eiland, aangezien ze al snel betrokken raakt bij de staatsgreep. Hierdoor wordt haar situatie zeker niet gemakkelijk!

Clara Paget als de beruchte Anne Bonny

Als je iemand in de serie gevaarlijk kan noemen, is het Anne Bonny wel. De babe, die wordt gespeeld door Clara Paget, is nog koeler dan Max en is in de serie de meest moordlustige handlanger van kapitein Charles Vane. Je kent Clara Paget misschien nog wel van haar rollen in One Day of Furious 6. Ruig, sluw en verschrikkelijk sexy. Mij mag ze ontvoeren!

Louise Barnes als Miranda Barlow

Niet een ogenschijnlijk onsterfelijke badass zoals Anne Bonny, Max of Guthrie dat is, maar aan de andere kant ook weer geen compleet onschuldige dame. Alhoewel ze in eerste instantie namelijk een nogal mysterieuze inwoner is van het eiland, wordt tijdens het kijken steeds duidelijker wat haar rol is in het grotere verhaal rondom kapitein Flint. Een klein tipje van de sluier: er is there is more to her than meets the eye!

Een beetje warm geworden? Dat dachten we al! Check snel onderstaande trailer van Black Sails als je nog niet hélemaal overtuigd bent, en daarna snel door naar Videoland om de serie te binge-watchen. Arrr!Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *