Deze mini-workout is perfect voor je abs, schouders, rug én armen

Gisteren net even een biertje teveel op? Of toch die McDonald’s bestelling wat te gek gemaakt? Geloof me, ik ken het. We willen allemaal gezonder leven, afvallen en sportiever worden. Gelukkig voor ons heeft Andy Speer, de ontwikkelaar van ‘The Anarchy Abs Workout’ voor Men’s Health, een coole oefening op de film gezet waarmee je direct een aantal grote spiergroepen aanpakt.

De variant op de pushup en row zou je schouders en buikspieren heerlijk moeten laten branden! In principe is de oh zo vervelende plank de basis houding in deze workout, dus je core zal hard aan de slag moeten om je overeind te houden. De focus ligt dan ook op stabiliteit, iets wat je buik keihard zal maken. Door de toegevoegde bewegingen worden vervolgens ook je borst, schouders, rug en armen onder handen genomen. Word je er al moe van als je het leest? Vooral wegklikken dan. Mannen die wél al helemaal wakker zijn en actie willen ondernemen, hieronder vind je de workout:

Omschrijving: Voer de oefeningen hieronder achter elkaar uit

1. Pushup
2. Dumbell naar rechts
3. Trek de dumbell omhoog
4. Pushup
5. Dumbell naar links
6. Trek de dumbell omhoog

Voer de oefening voor ongeveer 45 seconden uit, rust daarna voor 15 seconden. Dat is 1 set. Probeer 3 tot 6 sets te voltooien. Good luck, mannen!

Bron: MensHealth.com

Total
3
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*