Winactie: Jurassic World Fallen Kingdom is uit op DVD en Blu-ray!

De kans is groot dat echte Jurassic Park-liefhebbers de film al in de bioscoop gezien hebben, maar mocht je hem net hebben gemist (of als je hem gewoon nóg een keer graag wilt kijken) dan hebben we goed nieuws voor je. Jurassic World: Fallen Kingdom is namelijk sinds kort uit op DVD en Blu-ray!

Plot: Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn. Check de trailer

Voortbouwend op de spanning en het avontuur dat het wereldwijde publiek betoverde, is Jurassic World: Fallen Kingdom het nieuwste deel in één van spectaculairste filmseries ooit, met een avontuur dat 65 miljoen jaar geleden is begonnen. Dit nieuwe hoofdstuk boeit en imponeert het publiek van alle leeftijden met meer dinosaurussen dan welke andere Jurassic-film dan ook. Sterren Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy-franchise) en Bryce Dallas Howard (Jurassic World, Pete’s Dragon) keren terug als Owen Grady en Claire Dearing. Daarnaast keren de originele castleden Jeff Goldblum (Jurassic Park, Thor: Ragnarok) en BD Wong (Jurassic World, “Law and Order: SVU”) terug in hun iconische rollen. Haal dit non-stop avontuur in huis, laat je verrassen door de geweldige plotwending, en ontdek wat er gebeurt als het park is verdwenen.

Jurassic World: Fallen Kingdom isgeregisseerd door J.A. Bayona (The Impossible, The Orphanage) met als uitvoerend producenten de Jurassic-titanen Steven Spielberg en Colin Trevorrow.

Maak kans op Jurassic World: Fallen Kingdom!

Grab some popcorn, mannen. Want met Jurassic World: Fallen Kingdom zit je non-stop op het puntje van je stoel! In samenwerking met Universal Pictures mogen wij twee keer de film weggeven, 1x DVD en 1x Blu-ray. Ook kans maken? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com met jouw contactgegevens o.v.v. het onderwerp ‘Winactie Jurassic World’. Aan het einde van de week nemen wij contact met met twee willekeurig gekozen winnaars. Succes!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *