Winactie: maak kans op toffe pakketten van The Strangers 2: Prey at Night!

Het is weer tijd om te griezelen! Waarin deel 1 uit 2008 een jong stel in hun zomerhuis geterroriseerd werd door een klein groepje zwijgende, gemaskerde psychopaten, is het dit keer het liefdevolle stel Cindy en Mike dat het zogenaamde haasje is. Net als de vorige keer introduceert het moorddadige drietal waaraan de film zijn titel ontleent zichzelf door aan te kloppen met de vraag of ‘Tamara thuis is’. Een ijzingwekkende nieuwe titel van regisseur Johannes Roberts, en wij mogen drie toffe The Strangers 2 pakketten weggeven, lees snel verder!

Plot: Cindy en Mike maken samen met hun rebelse dochter een trip door het platteland. Ze besluiten te overnachten op een afgelegen camping om zo de laatste dagen van hun vakantie samen door te brengen. Wanneer de familie zich opmaakt voor een welverdiende nachtrust, wordt er op de deur geklopt. “Is Tamara thuis?” Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie gemaskerde psychopaten.

Maak kans op toffe pakketten!

In samenwerking met The Searchers mag jij binnenkort ook gaan griezelen! Wij mogen op Mannenblog drie toffe goodiepakketten van The Strangers 2: Prey at Night weggeven. Het goodiepakket bestaat uit: 2 vrijkaarten voor de film, een t-shirt en een set van de drie spooky maskers uit de film. Hoe vet is dat?! Om kans te maken mail je naar winnen@mannenblog.com. Wij selecteren aan het einde van de week willekeurig de winnaars. Good luck! Geen geluk? De film draait sinds 8 maart in de bioscoop, dus grab some popcorn!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *