Maak kans op een coole Atomic Blonde giftbox!

Combineer een flinke dosis sexyness, vechtsportskills en de kunst om met elk soort wapen overweg te kunnen. Het resultaat is Charlize Theron’s nieuwse personage, MI6-agente Lorraine Broughton. In Atomic Blonde, die momenteel in de bioscoop draait, wordt de blonde beauty op missie gestuurd naar Berlijn, waar niet alles gaat zoals het zou moeten. Na Wonder Woman is ook Atomic Blonde een geweldige actiefilm met een sexy vrouw in de hoofdrol. Wil jij je ook een badass MI6-agent voelen? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

Charlize Theron vertolkt de rol van de meest badass MI6-agente die je ooit hebt gezien. Sexy, sluw en keihard!

Atomic Blonde: The toughest chick you’ll ever see!

In ‘Atomic Blonde’ volgen we in 1989 een dodelijke agent van MI6 (Charlize Theron) in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en ze is bereid om al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd om een zeer belangrijk dossier af te leveren. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.

Natuurlijk blijft het niet bij deze aankondiging. Op Mannenblog.com maak je namelijk kans op drie coole giftboxes, met daarin een zonnebril, USB stick en een sleutelhanger. Ook mee doen? Mail naar winnen@mannenblog.com en geef antwoord op de volgende vraag:

Welke rol vertolkt James McAvoy, de tegenspeler van Charlize Theron, in de bekende X-Men films?

Weet je het antwoord? Stuur de mail en vermeld daarbij je contactgegevens. Wij kiezen uit alle juiste inzendingen vervolgens willekeurig drie winnaars. Good luck!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *