Win het toffe Escape Room spel én een echte Escape Room voor 6 personen!

Escape rooms schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn steeds vaker bestemming van een leuk bedrijfs- of vriendenuitje. Da’s niet gek: Escape Rooms laten je op een compleet unieke manier met elkaar samenwerken en door samen de strijd tegen de klok op te nemen is het geweldig als teambuildingsactiviteit. Om die populariteit te vieren mogen we op Mannenblog vandaag een toffe actie opzetten in samenwerking met Identity Games. Wij geven twee pakketten weg, bestaande uit…

· Escape Room: The Game

In dit uitdagende en onvoorspelbare bordspel los je samen een mysterie op door te zoeken naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Je hebt hiervoor slechts 1 uur de tijd, gebruik die tijd goed! De Chrono Decoder telt af van 60 naar 0, zorgt voor de benodigde sfeer en geeft af en toe cryptische aanwijzingen. Hebben jullie binnen 60 minuten de juiste code gevonden om bijvoorbeeld te ontsnappen uit de gevangenis, de atoombom te ontmantelen of het virus te stoppen, dan win je gezamenlijk het spel! Dit vereist echt teamwork en goede communicatie maar ook vindingrijkheid, creativiteit, logisch nadenken en aandacht voor details. Want niet elk raadsel, code of aanwijzing is zomaar eenvoudig te vinden en te interpreteren… Are you up for the Challenge?

· Uitbreiding: The Magician

Eindelijk valt de nacht over Londen. De lantaarnopsteker loopt zijn ronde door Lockholm Street. Samen met je vrienden sluip je rond in Pharaoh Hall, de plek waar de befaamde Flaubert Moudin zijn shows geeft. Je wacht tot de nachtportier begint aan zijn eerste ronde om het pand heen. Samen sluipen jullie naar binnen door de hoofdingang, jullie weten dat hij over exact één uur terug zal keren om aan de twee ronde te beginnen. Je wilt nét de receptiebalie in de Red Velvet Lobby doorzoeken, als de entreedeur met een klap in het slot valt…

· Uitbreiding: The Legend of Redbeard’s Gold

Je hart bonst in je keel als je voor de gesloten deur van de kapiteinshut staat – Redbeard’s kajuit. Niet aarzelen nu! Dit is niet het moment om over de risico’s en mogelijke consequenties na te denken. Schiet op matroos. Dit is je kans om het piratenbestaan achter je te laten en een nieuw leven te beginnen… De gloednieuwe uitbreidingssets van Escape Room The Game bevatten elk drie enveloppen met spelmaterialen en bijbehorende hintkaarten. De uitbreidingssets kunnen niet zonder het basisspel van Escape Room The Game gespeeld worden.

· Escape Room Time voor 6 personen!

VR Escape Room Time is een fysieke ruimte waaruit je moet ontsnappen, net zoals een ‘normale’ escape room. Door middel van goed samenwerken en slim nadenken moeten jullie de uitgang zien te vinden! Het is een combinatie van “real life” puzzels en Virtual Reality. Het is dus niet zo dat jullie constant een VR bril op hebben. Escape Room TIME is compleet anders dan andere Escape Rooms! Ze laten je niet alleen Virtual Reality op een totaal andere manier ervaren, maar moedigen je team aan om zoals nooit tevoren samen te werken. De real life puzzels kunnen bijvoorbeeld alleen worden opgelost door de informatie uit de Virtuele wereld en andersom. Samen met vijf andere personen mag jij deze uitdaging aangaan.

Vet! Hoe doe ik mee?

In samenwerking met Identity Games mogen wij maar liefst twee van deze toffe pakketten weggeven! Winnaars ontvangen niet alleen het spel én de twee uitbreidingsgames, maar ook een echte VR Escape Room ervaring bij Escape Room Time! Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com en vermeld daarin jouw contact- en adresgegevens. De actie loopt tot 22 januari, waarna wij contact opnemen met de willekeurig gekozen winnaars. Veel succes!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *