Actie: Maak kans op coole merchandise uit Baby Driver!

Baby Driver is alweer een tijdje draaiende in de Nederlandse bioscopen, maar de film doet het zó goed, dat we het niet kunnen maken de film aan jullie voorbij te laten gaan. De film van de Britse regisseur Edgar Wright zit boordevol actie, muziek en hilariteit. Zelfs een 46-jaar oude hit Hocus Pocus van de Nederlandse rockgroep Focus is prominent in de film aanwezig. In samenwerking met Universal Pictures mogen wij namens Mannenblog.com coole merchandise van deze fantastische film weggeven, namelijk: 2 coole jacks, 2 paar oordopjes en 2 zonnebrillen, allen geheel in de stijl van Baby Driver!

Plot: De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

“Ik ben dol op films over bankovervallen. The Italian Job, Bonnie and Clyde en Heat hebben mij geïnspireerd. Zo’n film wilde ik al jaren maken. Maar ik wilde ook iets nieuws proberen. De muziek moest de drijvende kracht in het verhaal zijn”, vertelt de 43-jarige regisseur. Het verhaal rondom de jonge racemonster die onder het genot van ruim dertig nummers door de straten scheurt, is een geweldige hit. En zijn favoriete nummer uit de film? Dat is zonder aarzelen de Nederlandse Hocus Pocus. “Dat nummer is perfect geschikt om een autoachtervolging in beeld te brengen. Het nummer schakelt telkens over in een andere, hogere versnelling waardoor het publiek lekker wordt opgezweept.”

“Als hij gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.”

Win coole Baby Driver prijzen!

Wil je ook kans maken op coole prijzen uit de film Baby Driver? Universal Pictures heeft wat stoere merchandise beschikbaar gesteld. In totaal gaan wij twéé lezers gelukkig maken met een pakket dat bestaat uit een jack, oordopjes en een zonnebril. Ook kans maken? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com en vermeld hierin je contactgegevens. Uit alle inzendingen kiezen wij twee winnaars. Let’s go!

Baby Driver draait sinds 29 juni in de bioscoop. Check voor meer info BabyDriver.nl

Meer winnen?

Kans maken om nog veel meer te winnen? Bekijk dan hier de prijsvraag om bioscoopkaartjes voor War for the Planet of the Apes te winnen!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *