Met de nieuwe Limited Edition Beosound 1 van Bang & Olufsen verander je je woning in een hi-fi droom

Bang & Olufsen presenteert vandaag de draagbare draadloze luidspreker BeoSound 1 in een tijdloze speciale editie, Piano Black – gemaakt tot pure perfectie en slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. In het proces van het verkrijgen van de juiste afwerking en tint van zwart, is de luidspreker meerdere keren gepolijst en geanodiseerd om een betoverend reflecterend oppervlak in puur zwart te bereiken dat het oog op het geometrische ontwerp en het convergerende silhouet trekt.

De Beosound 1 is voorzien van Acoustic Lens Technology, Intuitive sensor technology en een ingebouwde streaming integratie met onder andere: Google Cast, AirPlay, DNLA en natuurlijk Bluetooth.

“Zwart is de kleur van zowel mode als design, juist door het tijdloze karakter en het dramatische effect. Zwart staat bekend om de veelzijdigheid en compatibiliteit en daarom is gekozen voor piano zwart. We zijn erg gefascineerd door de kleur en presenteren jullie deze Limited Edition met trots”, aldus Bang & Olufsen Senior Concept Lead Kresten Bjørn Krab-Bjerre.

Ontworpen voor flexibel leven

De BeoSound 1 is een draagbare en lichtgewicht draadloze luidspreker met een accu-optie die is gemaakt voor mobiliteit. Het heeft een kleine groef onder de bovenkant om een betere grip te garanderen wanneer het wordt opgetild en verplaatst, en het conische lichaam zweeft iets boven de grond, waardoor de dreun van de baseenheden van onderaf loskomt. Het is om akoestische redenen aan de bovenkant iets geopend, maar afgezien daarvan heeft het een uniforme uitdrukking op het aluminiumoppervlak.

De luidspreker wordt geleverd met de Acoustic Lens-technologie bekend van de klassieke Bang & Olufsen-luidsprekers, zoals de BeoLab 5 en de BeoLab 18. De akoestische driver wordt boven in de luidsprekers geplaatst en speelt in een reflector die een bolvormige en krachtige 360-graden geluidservaring creëert.

Directe muziekstreaming

Meerdere aansluitmogelijkheden zoals Google Cast, AirPlay, DNLA en Bluetooth bieden gemakkelijke toegang vanaf mobiele apparaten en muziekapps. BeoSound 1 biedt ook geïntegreerde toegang tot TuneIn internetradiostations evenals Spotify en Deezer-muziekdiensten om muziek te streamen zonder een smartphone of tablet te gebruiken. Bovendien ondersteunt de BeoSound 1 de BeoLink Multiroom, die je Bang & Olufsen-producten in één draadloos muzieksysteem over het hele huis verbindt.

Je koopt de BeoSound 1 Piano Black voor €1.295,-

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *