Winacties Week 47! Films, boeken, gadgets en nog veel meer!

Winnen, winnen en nog meer winnen! Bij Mannenblog.com houden we van weggeven. Daarom is dat ook precies wat we doen, iedere week opnieuw! Ook deze week maak je weer kans op de leukste boeken, de nieuwste films, gadgets van de tofste merken en nog veel meer leuks. Waar wacht je nog op? Doe direct mee! Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com met als titel ‘Winactie Mannenblog’ en maak direct kans op de prijs van die dag. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Veel succes!

Maandag 20 november

4x Smokey Goodness

Het BBQ thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten.

Dinsdag 21 november

5x Under Armour Sportshirt

De HeatGear® Armour Compression shortsleeve is een high-quality compressie shirt met korte mouwen van ’s werelds snelst groeiende sportmerk Under Armour!

Woensdag 22 november

1x Marshall Kilburn

Met de Kilburn geniet je van de onmiskenbare Marshall-look in huis en daarbuiten. Trek de kabels los en start je eigen tournee! Geniet waar je ook bent van een hoogstaande geluidskwaliteit met de Marshall Kilburn draagbare Bluetooth-speaker. Deze speaker beschikt over een woofer van maar liefst 4 inch en zorgt daarmee voor een krachtige, diepe bas.

Donderdag 23 november

2x Fifa 18 PS4

FIFA 18 is zowel visueel als voetbaltechnisch een revolutie ten opzichte van zijn voorganger. Veel meer dan in FIFA 17 zijn de individuele voetballers als geen ander te herkennen aan hun typische lichaamshoudingen en sprintjes.

Vrijdag 24 november

6x Pirates 5

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.

Zaterdag 25 november

1x TomTom Sporthorloge

Houd je runprestaties bij met de TomTom Runner 3! Het aantal stappen, tijd, afstand en calorieverbranding worden bijgehouden door het vernieuwde sporthorloge met 24/7 GPS functie. Verleg je grenzen en stel doelen om jezelf nog meer uit te dagen. Hoe ver je ook loopt, met de routeverkenning op het horloge weet je zeker dat je de weg terug naar huis vindt. Dankzij de Multi-sport modus kun jij naast de prestaties van je runsessies ook andere verschillende sporten bijhouden. Het is mogelijk om per dag of per week doelen te stellen en deze te monitoren via het horloge.

Zondag 26 november

2x Fresh ’n Rebel Wireless Headphones

De Caps Wireless Headphones is een on-ear hoofdtelefoon met een rijk geluid, diepe bas en een cool design. Verbind hem via Bluetooth met je telefoon of MP3-speler, laat je telefoon in je zak zitten en regel je muziek of oproepen met je hoofdtelefoon. De closed-back hoofdtelefoon sluit omgevingsgeluid in de trein, vliegtuig of auto uit, zodat je onderweg ongestoord naar je favoriete muziek kunt luisteren.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *