Weg met die kabels, de Rolfstone Nova echt draadloze oordopjes zijn gemaakt voor elke sporter

Muziek en sporten gaan prima samen. In de sportschool of tijdens het joggen geeft de juiste muziek je net dat beetje extra. Stevige beats bij een intensieve workout of relaxte tonen tijdens een heerlijke buiten training. Muziek als je eigen privé motivator.

Maar wat wel eens in de weg wil zitten zijn de kabels tussen je telefoon en de oordopjes. Zeker tijdens intensieve trainingen blijven deze vaak ergens klem zitten. En dan hebben we het nog niet eens over het ontwarren van de draadjes voordat je überhaupt begint met sporten. Kortom ze leiden af en halen je uit je concentratie.

Écht draadloos

Dus weg met die kabels. En dat kan nu met de Rolfstone Nova. Draadloze oordopjes zijn zijn een verademing voor elke sporter. En dan bedoelen we echt draadloze oordopjes. Waarbij dus ook geen draadje meer tussen het linker en het rechter oordopje zit. Ze worden simpel via Bluetooth verbonden met je telefoon. En die hoef je dus niet meer vast te houden of in een sportarmband te doen. In de gym kun je je telefoon gewoon naast je sportapparaat neerleggen en hardlopers doen hem comfortabel uit het zicht in een running belt of broekzak.

Tegenwoordig is er een ruime keuze aan draadloze oordopjes maar er zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten. De belangrijkste is wel een goede verbinding, zeker in de buitenlucht willen sommige oordopjes nog wel eens het contact met de telefoon kortstondig verliezen. En dat is zwaar irritant. Daarnaast moeten ze klein en compact zijn en een juiste pasvorm hebben zodat ze goed blijven zitten. Ook bij intensieve workouts. En, niet onbelangrijk, ze moeten bestendig zijn tegen regen en transpiratievocht.

Betaalbare draadloze oordopjes

Met een goed gevulde portemonnee koop je de topmodellen van Bragi, Bose of Bang & Olufsen. Met de Apple AirPods heb je voor minder geld ook uitstekende oordopjes al blijven ze niet bij iedereen zitten tijdens het sporten. Heb je minder te besteden dan ga je voor de Rolfstone Nova echt draadloze oordopjes. Deze start-up heeft in het segment onder de honderd euro uitstekende echt draadloze oordopjes gemaakt, speciaal gericht op sporters.

Maak het jezelf makkelijk en comfortabel en ga voor draadloze oordopjes. De toekomst is volledig draadloos, net als de Rofstone Nova.

Kijk hier voor meer informatie over de Rolfstone Nova echt draadloze oordopjes

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *