Ontketen de Duracell running bunny in jezelf en win een TomTom running watch!

Over een paar dagen is het eindelijk zover. Na vele blaren, liters zweet en héél veel spierpijn staat op 21 oktober namelijk de TCS Amsterdam Marathon op het programma. Tijd voor nóg meer blaren dus. Professionele atleten, amateurrenners en groepen vrienden die spontaan eens meedoen verzamelen zich voor de startlijn – en hopelijk na heel wat kilometers ook áchter de finishlijn. Samen met Duracell willen wij jouw komende marathons – en alle andere komende hardloopsessies – net even wat comfortabeler maken…

The Running Bunny Returns!

Je kende hem ongetwijfeld al, maar de Running Bunny van Duracell knalt ook deze marathon de straten door. Het razendsnelle konijn vertolkt wederom de hoofdrol in de TV-spot van het batterijenmerk, waarin het roze konijn van Duracell korte metten maakt met zijn veel te slome tegenstander. De batterijen van Duracell gaan volgens het merk tot wel tien keer langer mee dan gewone batterijen. Geen wonder dat die roze snelheidsduivel er vandoor schiet!

Win de TomTom Runner 3

Houd je hartslag bij op je horloge met de ingebouwde hartslagmeter en zeg maar gedag tegen die strakke borstband. Aan de hand van je hartslag kun je zien hoe intensief je training echt is, zodat je precies weet wanneer je nog iets harder kunt en wanneer je gas terug moet nemen. De TomTom Runner 3 is het ultieme sporthorloge voor de fanatieke hardloper. Features: GPS-tracking, gepersonaliseerde workouts, verschillende sportmodi, VO2max, hartslagmeter en een ingebouwde muziekspeler.

Wij mogen in samenwerking met Duracell zo’n toffe horloge weggeven. Wil jij kans maken op deze gadget? Post dan een foto van je volgende hardlooprondje op Facebook of Instagram met de hashtag #runningbunny en #mannenblog. Zorg dat je profiel op openbaar staat, zodat we de tags in de gaten kunnen houden. Uiteindelijk kiezen wij uit alle deelnemers één willekeurige winnaar. Veel succes!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *