Win vrijkaarten én toffe powerbanks voor Mile 22!

Soms wil je gewoon even je verstand op nul zetten, een bak popcorn tevoorschijn halen en achterover leunen terwijl je een toffe nieuwe actiefilm bewondert. Lijkt je dat ook wel wat? Nou, dan hebben we wat moois voor je. Met Mark Wahlberg’s nieuwe actiefilm Mile 22 zit je dan helemaal goed. De film draait momenteel in de bioscoop en wij mogen op Mannenblog twee toffe Mile 22 pakketten weggeven met daarin twee vrijkaartjes én een toffe powerbank. Lees snel verder!

Plot: James Silva (Mark Wahlberg) is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand.

Mile 22 is een spannende actie-thriller geregisseerd door Peter Berg (‘Patriots Day’, ‘Deepwater Horizon’) met in de hoofdrollen Mark Wahlberg (‘The Departed’, ‘Transformers’, ‘TED’), Iko Uwas (‘The Raid 1 & 2’) en Lauren Cohan (‘The Boy’, ‘The Walking Dead’). John Malkovich (‘Being John Malkovich’) is terug als coördinator Bishop.

Maak kans op Mile 22 vrijkaarten!

Ook toe aan twee uur pure actie? In samenwerking met The Searchers mogen wij twee toffe Mile 22-pakketten weggeven, bestaande uit 2 vrijkaarten en een powerbank. Ook kans maken? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com met jouw contactgegevens. Aan het einde van de week nemen wij contact met met twee willekeurig gekozen winnaars. Succes!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *