Heb jij al een origineel Valentijnscadeau voor je partner?

Valentijnsdag staat weer om de hoek, en dat betekent dat het tijd om op zoek te gaan naar een origineel cadeau voor jouw special person! Of dat nu je vrouw, vriendin of zelfs je lover is, het verrassen van degene waar je om geeft is deze dag een must. Maar soms is het gewoon zo moeilijk om met dat ene geweldige idee op de proppen te komen voor een Valentijnscadeau voor haar. Hieronder staan 5 tips die je hopelijk kunnen inspireren om het perfecte cadeau te bedenken!

1) Geef iets zelfgemaakt

De meeste vrouwen zijn dol op cadeautjes die door hun partner met de hand gemaakt zijn, want het laat zien hoeveel moeite je in het bedenken, maken én geven van dit cadeau gestoken hebt en hoeveel je vriendin voor je betekent. Dus als je niet bepaald een pro bent in tekenen of koekjes maken, zoek dan wat tutorials op YouTube en ga aan de slag! Er is echt geen slecht Valentijnscadeau als het door jou met de hand gemaakt is. Punt.

2) Een mooi sieraad

Een mooi sieraad is altijd een veilige gok voor een Valentijnscadeau voor haar. De meeste vrouwen vinden het leuk nieuwe stukken te krijgen om aan hun collectie toe te voegen. En het feit dat je iets uitzoekt wat bij haar stijl past geeft ze beslist die speciale *touch*. Mocht je voor deze optie kiezen, probeer dan eens wat leuke sieraden te matchen, zoals bijvoorbeeld een mooie ketting en oorbellen. She’ll love it!

3) Ga samen op avontuur

Hoewel een materialistisch Valentijnscadeau voor haar altijd een goed idee is, is ook samen herinneringen maken the way to go! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk weekendje weg, of gewoon een willekeurige vrije dag samen om iets te doen wat je nog nooit gedaan hebt. Heeft ze belangstelling voor sport? Waarom ga je niet samen lekker hardlopen of fietsen! Als je echt indruk op haar wilt maken, boek je je reis of avontuur ruim van tevoren, zodat je plaatsen kunt plannen om te bezoeken en activiteiten kunt bedenken om samen van te genieten.

4) Kook haar favoriete avondeten

Een valentijnscadeau hoeft niet duur te zijn: puur wat romantiek en intimiteit kan al voldoende zijn! Koken is altijd leuk, vooral als het voor iemand anders is. Maak het dus nog specialer door je vriendin op Valentijnsdag uit te nodigen voor een etentje – maar dan wel bij jou thuis. Bedenk wel dat lekker eten niet alles is als het om koken gaat; ook de presentatie (en een lekker drankje) telt! Deze tip werkt beslist het best als ze nog nooit eerder van je kookkunsten geproefd heeft.

5) Koop haar favoriete parfum

Nou, deze lijkt misschien meer een cadeau voor jezelf dan voor haar. Maar dat betekent niet dat je geen van deze leuke Valentijnscadeaus voor je vriendin zou moeten kopen! Als ze van parfum houdt, zorg dan dat je weet wat ze lekker vindt en zoek eens iets wat ze nog nooit gekocht heeft, maar waarvan jíj denkt dat het perfect bij haar zou passen. De moeite van de perfecte geur zoeken scoort je alleen maar extra punten!

Dat was het, mannen – 5 tips om je te helpen een origineel Valentijnscadeau voor haar te vinden! Veel succes en vooral een hele fijne Valentijnsdag gewenst!

Lees ook deze artikelen