Win te gekke prijzen voor Dwayne Johnson’s Skyscraper!

Zin in een avond non-stop actie? Grab some popcorn en ga snel naar de bios voor Skyscraper! De film is al een korte poos (sinds 12 juli) in de bios te zien en de film doet het momenteel erg goed! De actiefilm met Dwayne Johnson in de hoofdrol laat je zo’n twee uur lang op het puntje van je stoel zitten en is een absolute must-see van deze zomer. Wij mogen op Mannenblog.com 5 toffe goodiepakketten van de film weggeven. Weten hoe jij kans maakt? Lees dan snel verder!

Plot: Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt. Deze 3D actiethriller is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers) en wordt geproduceerd door Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber en Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

Win een goodiepakket van Skyscraper!

In samenwerking met Universal Pictures mogen wij maar liefst 5 toffe goodiepakketten van Skyscraper weggeven! In zo’n pakket vind je een Skyscraper T-shirt én een Skyscraper waterfles. Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com o.v.v. ‘Winactie Skyscraper’ en vermeld daarin jouw contactgegevens. Wij nemen begin volgende week contact op met de vijf willekeurige winnaars. Succes!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *