Winacties Week 51: Films, bioscoopkaartjes, supplementen, powerbanks en meer!

Winnen, winnen en nog meer winnen! Bij Mannenblog.com houden we van weggeven. Daarom is dat ook precies wat we doen, vanaf deze week iedere week opnieuw! Deze week maak je weer kans op de leukste items van de nieuwste films en gadgets tot te gekke bioscoopkaartjes. Waar wacht je nog op? Doe direct mee! Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com met als titel ‘Winactie Mannenblog’ en de actie waarvoor je mee wilt doen en maak direct kans. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Veel succes!

*** WINACTIE ***

1x €100,- shoptegoed bij BodyenGymshop.nl!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat de goede voornemens weer massaal uit de kast worden getrokken. Één van de meest gekozen goede voornemens is gezond het nieuwe jaar in; beter eten én sporten. En hoe kun je dat nu beter doen dan met de juiste hulpmiddelen? Om die reden geven wij deze week in samenwerking met BodyenGymshop.nl een tegoedbon weg van maar liefst 100 euro!

Voor de beste supplementen, goed advies of gewoon voor de gezelligheid is Body en Gym Shop hét adres. De nummer 1 in sportvoeding en supplementen, met een uitgebreid kwaliteits-assortiment voor een eerlijke prijs. Het in Rotterdam gevestigde bedrijf is het adres voor alle denkbare supplementen, zoals eiwitpoeders, creatine, aminozuren, fatburners, vitamines en nog veel meer.

*** WINACTIE ***

2x Mission: Impossible – FallOut (Blu-ray + DVD)

Val – letterlijk – uit de lucht, race door Parijs of klamp je samen met Ethan Hunt vast aan een klif … In het bonusmateriaal onthullen cast en crew het meticuleuze voorbereidingswerk achter de adembenemende actiescènes. Bekijk en beluister daarnaast ook tal van deleted scenes, storyboards, commentaren en nog veel meer. De 4K Ultra HD en 4K Ultra HD Digitale release** beschikken over Dolby Vision™, een technologie die entertainment met een ongeziene beeldkwaliteit en spectaculaire kleuren van het scherm laat spatten. Wit- en zwartwaarden zijn respectievelijk 40 keer helderder en 10 keer donkerder. De film pakt ook uit met een Dolby Atmos® soundtrack die specifiek voor thuisbioscopen geremixt werd en laat het toe dat geluiden overal in de kamer geplaatst kunnen worden, inclusief boven het hoofd van de kijker.

Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, kiest Ethan Hunt (Tom Cruise) om zijn vrienden te redden boven het voltooien van de missie. Zo valt de buit in handen van een dodelijk netwerk van hoogopgeleide agenten die erop uit zijn om de beschaving te vernietigen. Nu het lot van de wereld aan een zijden draadje hangt, moeten Ethan en zijn IMF-team (Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson) noodgedwongen samenwerken met een bikkelharde CIA-agent (Henry Cavill). Kunnen ze, in een adembenemende race tegen de klok, de nucleaire dreiging alsnog afwenden? Naast Tom Cruise ziet u in deze instant actieklassieker ook Sean Harris, Angela Bassett, Michelle Monaghan en Alec Baldwin. Christopher McQuarrie tekent voor scenario en regie.

In totaal geven wij de film 2x weg: 1x Blu-ray en 1x DVD. Geef in je mail op welke variant je wilt winnen.

*** WINACTIE ***

3x Spider-Man gift-pack

What makes you different is what makes you Spider-Man. Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen. De nieuwe Spider-Man film draait vanaf 20 december in de bioscoop!

In totaal geven we deze week 3 toffe giftpacks weg, bestaande uit 2 bioscoopkaartjes, een multi-oplader en een toffe desk-buddy!

*** WINACTIE ***

3x Anker PowerCore Powerbank

Een toffe powerbank met genoeg power om je telefoon tot wel 6x volledig op te laden! Dit is de Anker PowerCore. Kleur van het product: Zwart, Lader compatibiliteit: Universeel, Vorm: Rechthoek. Capaciteit van de accu/batterij: 10400 mAh, Oplaadbron: USB, Accu/Batterij capaciteit (Watt uur): 38,48 Wh. Type USB-invoerpoorten: Micro-USB. Breedte: 97 mm, Diepte: 80 mm, Hoogte: 22 mm. Breedte verpakking: 130 mm, Diepte verpakking: 40 mm, Hoogte verpakking: 160 mm

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *