Check de vette eerste trailer van Creed II!

De eerste trailer voor ‘Creed II’, het vervolg op de succesvolle film ‘Creed’ uit 2015, is vandaag gelanceerd. Het leven is voor Adonis Creed (Michael B. Jordan) een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Zijn volgende tegenstander heeft vanuit het verleden nog banden met zijn familie, wat zijn drang naar het winnen van deze strijd in de ring alleen maar intensiveert.

Rocky Balboa bevindt zich continu aan zijn zijde en samen confronteren zij hun gedeelde nalatenschap. Ze vragen zich af wat werkelijk de moeite waard is om voor te vechten en ontdekken dat niets belangrijker is dan familie. CreedII gaat over teruggaan naar de basis, waarom je in eerste instantie kampioen werd en dat waar je ook naartoe zal gaan, je niet kan ontsnappen aan je verleden.

De trailer bevat een versnipperde weergave van het nummer ‘DNA’ van Kendrick Lamar. Lamars track combineert audio en beelden van Rocky Balbao van Sylvester Stallone die probeert Creed te overtuigen om niet te vechten tegen de zoon van Ivan Drago (Dolph Lundgren), die Creed’s vader, Apollo, in een gevecht in “Rocky IV. dood sloeg.

Drago’s zoon, Viktor, wordt gespeeld door de echte professionele bokser Florian Munteanu. Ook Tessa Thompson (“Thor: Ragnarok”) schittert in de film, en vertolkt de rol van Creed’s vriendin Bianca. De film is geschreven door Sylvester Stallone en Cheo Hodari Coker (de maker van “Luke Cage” van Netflix), en wordt geregisseerd door Steven Caple Jr. De film staat gepland voor release op 21 november.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *