Win kaarten voor de kaskraker War for the Planet of the Apes!

Hij draait alweer bijna een weekje in de bioscoop, maar als je hem nog niet gezien hebt, moet je er absoluut naartoe! We hebben het natuurlijk over de nieuwe War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks. In samenwerking met Warner Bros. Pictures geven wij maar liefst 5×2 bioscoopkaartjes van de kaskraker weg. Hoe je mee doet? Lees snel verder!

“Een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen”

Plot: In de film worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

En dat de film een razend succes is, moge duidelijk zijn. Het actie-avontuur heeft namelijk al het beste openingsweekend voor een Apes-film achter de rug, met alleen al een box-office van 907.338 euro in Nederland!

Doe mee en win 2 bioscoopkaarten!

Wil je ook kans maken op 2 bioscoopkaarten voor War of the Planet of the Apes? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com met de titel ‘Actie Apes’ en vergeet daarin niet je contactgegevens te vermelden. De actie loopt tot 26/7, dus wees snel. In totaal kunnen we dus 5 koppels erg blij gaan maken. Veel succes!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *