Win vrijkaarten voor The First Purge!

The First Purge draait sinds vorige week 5 juli in de bioscoop! Het laatste deel van de ‘The Purge’-franchise is bloedstollender en spannender dan ooit. Wederom zal de horror-thriller voor heel wat dood en verderf gaan zorgen. En da’s maar goed ook, want dat is precies wat we verwachten van deze kaskraker. In The First Purge komen we er eindelijk achter waarom deze wereld dacht dat het een goed idee was om elk jaar twaalf uur lang geen wetten en regels te hebben. Hoe werd deze dag zo’n succes? Dat is precies wat je gaat zien in The First Purge! De cast bestaat uit onder andere Y’Lan Noel, Lex Scott Davis en Joivan Wade. Namen die je nu misschien nog niet veel zeggen, maar daar gaat na het kijken van deze film ongetwijfeld verandering in komen.

Plot: Achter elke traditie schuilt een revolutie. Deze zomer zul je zien waar de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid vandaan komt. Welkom bij de beweging die ooit begon als een simpel experiment: The First Purge. Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder de één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap. Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land.

Maak kans op vrijkaarten!

Vrijwel iedereen die The Purge-films heeft gezien, heeft met een soort ‘what-the-fuck’-gevoel op de bank of in de bioscoop gezeten. Dat gaat niet anders zijn bij dit laatste deel. In samenwerking met Universal Pictures mogen wij drie toffe The Purge pakketten weggeven, bestaande uit 2 vrijkaarten en een The Purge-pet. Ook kans maken? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com met jouw contactgegevens. Aan het einde van de week nemen wij contact met met drie willekeurig gekozen winnaars. Succes!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *