Dit voorspellen UFC-vechters over de Mayweather vs McGregor match

Aanstaande zaterdag (of zondagochtend 27 augustus Nederlandse tijd) gaat het dan eindelijk gebeuren! UFC-wereldkampioen Conor McGregor heeft de Octagon achter zich gelaten en stapt de ring in tegen wereldkampioen boksen Floyd Mayweather. In aanloop naar het bijzondere gevecht werd er onderling héél veel modder gegooid, waaronder op de vele persconferenties die wereldwijd plaatsvonden. Een aantal UFC-vechters, waaronder de Nederlandse Alistair Overeem, hebben nu zelf ook een voorspelling gedaan over de uitslag van het gevecht, dat dit weekend losbarst.

“Volgens mij zijn de fans duidelijk meer op de hand van McGregor. Naar mijn mening heeft Mayweather iets onsympathieks over zich, maar het is een geweldige bokser met een enorme record. Ik kijk uit naar het gevecht. Als UFC vechter sta ik absoluut aan de kant van Conor. Het zou geweldig zijn als hij wint.
Alistair Overeem, #1 UFC zwaargewicht

“Met de stootkracht van McGregor heb je altijd een kans, maar we weten niet hoe zijn linkerhand aankomt met bokshandschoenen aan. Floyd Mayweather denkt niet aanvallend, maar verdedigend en McGregor doet juist het omgekeerde. Mayweather is de beste van de wereld en McGregor moet voor hem oppassen. De Ier moet zorgen dat hij snel aanvalt voordat hij in de valkuilen van Mayweather valt. McGregors onvoorspelbaarheid vind ik het meest intrigerend aan hem. Dat gaat het gevecht zo interessant maken.
Dan Hardy, UFC weltergewicht en commentator

“Ik zeg niet dat het een mismatch is want Conor is een geweldige vechter, maar Floyd staat 49-0 en Conor heeft nog nooit gebokst. Conor beweegt niet als een bokser maar misschien wordt juist die onorthodoxe stijl wel zijn grootste voordeel in dit gevecht.
Michael Bisping, UFC middelgewichtkampioen

“Ik denk dat het een geweldig gevecht wordt waarin alles kan gebeuren. Ik denk dat Conor het kan winnen binnen de eerste drie rondes. Ja, ik denk dat hij Mayweather kan verslaan”.
Amanda Nunes, UFC bantamgewicht kampioen

“Mayweather wint absoluut. Ik denk dat Mayweather met Conor gaat spelen. Ik denk dat er geen enkele stoot van Conor aan zal komen.”
Fabricio Werdum, #2 UFC zwaargewicht

“Ik ben absoluut voor Conor. Zijn stijl is compleet anders dan wat Mayweather ooit heeft gemaakt en dat wordt een probleem voor Mayweather. Ik kijk uit naar de stoten met die linkerhand van Conor. De eerste zal sneller komen dan je denkt – binnen de eerste drie ronden”.
Gunnar Nelson, #11 UFC weltergewicht

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *