Kijktip: De grootste geheimen worden onthuld in The Blacklist Seizoen 5!

Mocht je de eerste vier seizoenen van The Blacklist nog niet hebben gezien, dan raden we je twee dingen aan. Allereerst: ga deze eens heel snel kijken! En twee: stop hier maar met lezen, voor we je al teveel verklappen van wat er komen gaat. Het laatste seizoen van The Blacklist is namelijk vanaf vandaag te zien via streamingdienst Videoland.

James Spader die in deze steengoede misdaadserie de rol van Raymond ‘Red’ Reddington vertolkt, één van de meest gezochte criminelen ter wereld, geeft zich in het eerste seizoen van de serie over aan de FBI. Dit echter wel onder één voorwaarde: hij wil samenwerken met rookie-agent Elizabeth Keen om criminelen op zijn zogenaamde ‘blacklist’ op te sporen.

Inmiddels zijn we dus alweer vier seizoenen verder en heeft de serie ons aan het einde van het vierde seizoen weer met héél veel vragen laten zitten, zelfs met nog meer vragen dan waar we het seizoen mee begonnen. Nadat Red als undercover agent voor de FBI in Rusland is gaan werken, werd hij tien dagen lang gemarteld tot de FBI hem eindelijk kwam redden. Uit de lab-tests, waarbij zijn bloed werd onderzocht, wist Liz op te maken dat Reddingtons bloed inderdaad matcht met dat van haar. Zo leek het erop dat we eindelijk te weten kwamen dat Red inderdaad Liz’ vader is, maar toch zorgde één zinnetje van Dembe er in de laatste aflevering voor dat ook daar weer twijfels over ontstaan. Aarggh… Gaan we er ooit achter komen?! De ondraaglijke maanden wachten zijn nu voorbij!

The Blacklist: Redemption

Vorig jaar startte de producer nog met een spin-off met Famke Janssen en Ryan Eggold getiteld The Blacklist: Redemption. Deze werd echter niet verlengd met een tweede seizoen, waardoor Eggold (Tom Keen in de serie) zich voor het vijfde seizoen toch weer bij de cast van The Blacklist voegt.

Het vijfde seizoen van The Blacklist ging vorig jaar op 27 september van start bij het Amerikaanse NBC. Inmiddels is de serie dus ook in Nederland te zien via streamingdienst Videoland. Hieronder vast wat sneak peeks en een kijkje achter de schermen. Maar wil je meteen beginnen met bingewatchen, dan staat je maar één ding te doen: je tv aan te zetten en naar Videoland browsen. Have fun!Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *