Insight TV knalt op 13 september Nederland binnen met Surfing September!

Houden jullie net zoveel van vette 4K-content als wij? Dan hebben we deze maand leuk nieuws voor je. Insight TV, ’s werelds grootste 4K UHD tv-zender en streaming service, komt op donderdag 13 september naar Nederland! De zender knalt ons land binnen met ‘Surfing September’, een maand vol spraakmakende programma’s met de mooiste surfshows.

4K-Televisie op z’n best

Goed nieuws dus voor iedere liefhebber van schitterende beeldkwaliteit. Want wat heb je aan zo’n enorme (en vaak peperdure) 4K-tv zonder de juiste content? De timing van Insight TV kon dan ook niet beter zijn: Nederland begint langzaamaan te wennen aan 4K-hardware, dus de vraag naar content in deze haarscherpe resolutie wordt steeds groter. De service wordt overigens niet alleen beschikbaar voor je UDH-tv. Ook apparaten als PC/Laptop, iPhone, iPad, Android Phone, Sony Smart TV, Samsung Smart TV en sinds kort ook LG TV zijn Insight TV-ready!

Met hun hoofdkantoor in het hart van Amsterdam is Insight TV overigens zo Hollands als een oranje klomp. Toch ging de rest van de wereld ons voor: de 4K-zender was al beschikbaar in België, Duitsland, Ierland, IJsland, India, Kazakhstan, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Korea en Zwitserland. Nederland wordt daar nu als 22ste land eindelijk aan toegevoegd.

Surfing September

Het tv-seizoen van Insight TV trapt deze maand af met Surfing September. Je raadt het al: je geniet deze maand van de vetste en meest adembenemende surfshows. Denk aan Taming Jaws, Surf Girls, Maverick Moments, Days of Days on Thundercloud Reef, Lost in Indonesia en Chasing Monsters: El Niño. Met name de laatste serie wordt gerekend tot één van de meest fascinerende programma’s ooit op dit gebied. Na de preview-video een korte samenvatting van de titels van deze maand:

Chasing Monsters: El Nino
Volg de unieke levens van ’s werelds grootste golfsurfers terwijl ze op zoek gaan naar de grootste golven op aarde – van Hawaii tot Californië. De show bevat een aantal grote namen waaronder surflegendes Albee Layer, Ben Wilkinson, Keali’i Mamala, Niccolo en Francisco Porcella, Trevor Carlson, Will en Cliff Skudin, Aaron Gold en nog veel meer.

Lost In
Sommige van ’s werelds beste surfers ontdekken nieuwe surfplekken in de meest onwaarschijnlijke gebieden. Lost In neemt je in deze spannende serie mee naar deze verre en afgelegen eilandjes. De serie bestaat uit vier afzonderlijke afleveringen die zijn opgenomen in Indonesië, Tasmanië, Fiji en Java.

Day of Days on Thundercloud Reef
Day of Days on Thundercloud Reef vertelt het verhaal van een van ’s werelds meest spectaculaire golven in Fiji: de Cloudbreak. Met golven van meer dan 6 meter hoog is het eilandje een spectaculaire must-visit voor surfliefhebbers.

Surf Girls
Volg verhaal van drie Duitse meisjes die al hun vrije tijd besteden aan skateboarden en surfen in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Tegelijkertijd zijn ze druk bezig met het promoten van een badkledingmerk. Een stel babes die jullie niet mogen missen, mannen.

Maverick Moments
Sommige grote golfsurfers zijn zó verslaafd aan de zee, dat ze soms moeite hebben om hun persoonlijke leven in balans te brengen met hun passie. In Maverick Moments reis je samen met deze liefhebbers de wereld af in de zoektocht naar de grootste golven.

Lift Off
Reis mee met Jokke Sommer, een van ’s werelds beste wingsuit piloten, en Niccolo Porcella, een world-class big wave surfer. In Lift Off proberen de twee om van sport te wisselen. Ondertussen banen ze een weg van vriendschap, liefde en gevaar terwijl ze proberen hun dromen waar te maken. Hun missie brengt hen naar Hawaii, Dubai, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Noorwegen.

Miljoenen mensen in Europa, Azië en de Verenigde Staten kijken dagelijks al naar de prachtige 4K UHD HDR content van Insight TV. Hoor jij daar binnenkort ook bij? Insight TV is nu overigens al beschikbaar via provider KPN.

Om je een kleine preview te geven van wat je verder kan verwachten van Insight TV, hieronder een aantal prachtige sfeerbeelden.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *