Win kaartjes én goodies voor The Greatest Showman!

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar®winnaars Benj Pasek en Justin Paul (‘La La Land’). Met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Oscar® genomineerde Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya. En het mooiste van allemaal: wij mogen fantastische goodiebags weggeven!

The Greatest Showman is tevens genomineerd voor drie Golden Globes®, in de categorieën: Beste Film (Musical of Comedy), Beste Acteur (Musical of Comedy) – Hugh Jackman en Beste Song – Benj Pasek & Justin Paul. De Golden Globes® worden op 7 januari 2018 uitgereikt. De film is vanaf 1 januari 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Win kaartjes én goodies van The Greatest Showman

In samenwerking met Warner Bros Pictures mogen wij op Mannenblog 3 héle vette goodiebags weggeven. Daarin vind je: 2 vrijkaartjes voor de film, een tote bag, notebook en coole headphones. Wil je kans maken op een goodiepakket van The Greatest Showman? Stuur ons dan een mail op winnen@mannenblog.com o.v.v. Winactie The Greatest Showman. Wij kiezen uit alle inzendingen drie willekeurige winnaars. Good luck!

©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *