Win bioscoopkaartjes en goodies van Insidious: The Last Key!

Het is weer tijd voor een bak popcorn en heel wat gegriezel! Het kersverse laatste deel van Insidious draait namelijk vanaf morgen 11 januari in de bioscoop! Na de gebeurtenissen in Insidious: Chapter 3 helpt Elise de familie Brenner en samen met Tucker en Specs start ze een eigen bedrijf genaamd Spectral Sightings. Ze besluiten met z’n drieën te vertrekken naar haar geboortestad in New Mexico om daar samen te gaan wonen. Ze zullen een kwade geest moeten overwinnen die Elise gevolgd is…

De makers van de succesvolle Insidious-filmreeks keren terug met Insidious: The Last Key. In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier (Lin Shaye) haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis. De film is geschreven door mede-bedenker Leigh Whannell (Saw), die de eerdere drie films schreef en het derde deel regisseerde. Productie is wederom in handen van Jason Blum (The Purge films, Get Out), Oren Peli (Paranormal Activity) en mede-bedenker James Wan (The Conjuring, Fast & Furious 7). Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan) is verantwoordelijk voor de regie. Verder met o.a. Leigh Whanell, Angus Sampson, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Ava Kolker en Marcus Henderson.

Win een Insidious-pakket!

In samenwerking met Universal Pictures mogen wij op Mannenblog.com maar liefst vier geweldige Insidious-pakketten weggeven! Elk pakket bevat: 2 vrijkaarten voor de film, een t -shirt en een zaklamp! Ook kans maken op een tof pakket? Stuur dan een mail naar winnen@mannenblog.com onder vermelding van de tekst ‘Winactie Insidious’. Volgende week maken wij de winnaars bekend. Good luck!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *