Win vrijkaarten voor Terminator 2: Judgement Day 3D!

De immens populaire blockbuster uit de jaren ’90, Terminator 2: Judgement Day, is vanaf vandaag weer te zien in de Nederlandse bioscopen! De keiharde actiefilm van James Cameron met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol, is ditmaal voorzien van een 3D-bewerking en een volledige remaster. De film lijkt na 26 jaar nog steeds als een huis te staan en wordt ook dit keer waarschijnlijk een geweldige hit.

Het onvergetelijke Schwarzenegger-actiespektakel uit 1991 is bewerkt tot een toffe 3D-ervaring

Arnold is back, dit keer in 3D!

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd. Zijn missie: John Connor kost wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten.

Maar we willen meer dan je alleen maar op de hoogte brengen van dit goede nieuws. Op Mannenblog.com maak je namelijk kans om 2×2 bioscoopkaarten voor Terminator 2 te winnen! Mee doen? Stuur dan een mailtje naar winnen@mannenblog.com en geef antwoord op de volgende vraag:

Uit welke andere film van Arnold Schwarzenegger komt de bekende quote: “Get to the chopper!!”?

Weet je het antwoord? Stuur de mail en vermeld daarbij je contactgegevens. Wij kiezen uit alle juiste inzendingen vervolgens willekeurig twee winnaars. Good luck!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *