Adidas introduceert een vervolg op zijn Y-3 Runner: de 4D II

Adidas komt met een toffe update van hun luxueuze hardloopschoen. Hoe goed we ook van de Boost-zool houden, de 4D-tussenzool heeft onze aandacht definitief weggestolen van het Adidas-product. Een van de nieuwste manieren om de 4D tussenzool te gebruiken is absoluut onze favoriet tot nu toe. We hebben het over de Y-3 Runner 4D II, de tweede versie van de high-end sneaker. Het nieuwe model heeft een volledig zwart, ademend, gebreid bovenwerk met een geribbelde ‘kooi’ die de drie strepen vertegenwoordigt.

De Runner 4D is voorzien van Carbon en de 4D sole-eenheid van adidas, die eerder werd gebruikt in Futurecraft-releases zoals de zeer beperkte Futurecraft 4D . Gemaakt in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Carbon, is de schoen gebouwd met Digital Light Synthesis , dat gebruik maakt van digitale lichtprojectie, zuurstofdoorlatende optica en programmeerbare vloeibare harsen om hoogwaardige, duurzame polymere producten te genereren.

De Black Runner 4D is alleen verkrijgbaar bij Y-3 flagship stores en online, evenals bij geselecteerde retailers, dus verwacht dat deze release zeer beperkt is. De schoen kost je minimaal zo’n 500 euro.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *