Elon Musk’s ‘Boring Company’ maakt na bizarre belofte een heuse vlammenwerper!

Zeg wat je wilt over Elon Musk, de excentrieke Zuid-Afrikaanse uitvinder is zeker een man van zijn woord. Na een grap over het boren van een tunnel om aan het verkeer in Los Angeles te ontsnappen, richtte hij de Boring Company. Vervolgens bleek een schijnbaar sarcastische tweet over het sturen van een Tesla Roadster naar Mars een echte poging om de auto in een baan om de aarde te brengen met de Falcon Heavy-booster van SpaceX. Nu lijkt Musk klaar om een ​​andere bizarre belofte waar te maken. Afgelopen december zwoer Musk om een ​​Boring Company vlammenwerper te maken als hij met succes 50.000 saaie bedrijfshoeden zou verkopen. De omzet doel werd gehaald en Musk tweette dat de vlammenwerper eraan zat te komen.

Het is nu een maand later en het lijkt erop dat Musk opnieuw een belofte heeft waargemaakt. Een gebruiker van Reddit ontdekte dat de URL “www.boringcompany.com/flamethrower” doorverwijst naar een pagina met een wachtwoordvak. Een andere gebruiker heeft met succes het wachtwoord geraden: ‘vlam’. Hoewel het wachtwoord sindsdien is gewijzigd, is er ten minste één toekomstige pyro doorgekomen en heeft hij gegevens gedeeld vanaf de pagina. De landingspagina bevatte een prototype van de vlammenwerper, waarbij wordt opgemerkt dat de “uiteindelijke productvlammenwerper beter zal zijn”. Naar verluidt kondigt hij op de pagina ook een verkoopprijs van 600 dollar en een verwachte verzenddatum in april aan.

Sceptici hebben opgemerkt dat de waarschijnlijke lanceringsdatum zou kunnen betekenen dat dit allemaal een uitgebreide 1-april grap is, maar denkende aan Musk’s staat van dienst, is er een grote kans dat dit ding daadwerkelijk onderweg is.

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *