5 redenen waarom je zelfs als niet-gamer tóch een gaming stoel nodig hebt

Ben je een fervente gamer, of werk je gewoon veel thuis tijdens deze corona-crisis? Dan is er eigenlijk maar één type stoel die je onder je kont wilt hebben achter je bureau: een kwalitatieve gaming chair! Gamers spelen vaak urenlang achter elkaar games, maar ook thuiswerkers zitten anno 2020 de hele werkdag achter hun bureau. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je je comfortabel genoeg voelt – de hele dag door. In dit artikel geven we je 5 redenen waarom we denken dat ook jij een gamingstoel nodig hebt. En mocht je nou direct overtuigd zijn: bij SB Supply hebben ze vanaf 23 november geweldige acties voor een Black Friday gamestoel!

Gamingstoelen zijn comfortabel

De eerste reden dat we denken dat je zonder twijfel een gamestoel nodig hebt, is dat ze simpelweg heel comfortabel zijn. Je wilt uw games zo lang mogelijk kunnen spelen (of kunnen werken…) zonder oncomfortabel te worden. Zitten op een harde stoel of liggend in bed kan na een tijdje ongemakkelijk worden, maar met een goede gamestoel zit je altijd ontzettend comfortabel.

Gamingstoelen zijn duurzaam

Met een kwalitatieve gamestoel kun je erop vertrouwen dat deze ontzettend lang meegaan. Deze stoelen zijn erg duurzaam en je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze snel moet vervangen. Dit is een groot voordeel wanneer je het vergelijkt met andere stoelen die na verloop van tijd kunnen verslijten wanneer je vaak op de stoel zit. Ik spreek uit ervaring: de wieltjes van mijn goedkope Ikea-stoel hebben het helaas slechts enkele maanden volgehouden…

Gamingstoelen hebben gezondheidsvoordelen

Ja, écht! Als je aan het gamen bent, kan het zijn dat je de manier waarop je lichaam werkt daadwerkelijk begint te beïnvloeden. Je gewrichten kunnen pijnlijk worden en je kunt bepaalde verwondingen aan de wervelkolom oplopen door langdurig naar een scherm te staren zonder de juiste ondersteuning. Met een gamestoel krijg je de ondersteuning die je nodig hebt en houd je je gezondheid dus intact.

Gamingstoelen zijn verstelbaar

Als je momenteel op een gewone stoel zit, dan kan het zijn dat het moeilijk is om de juiste positie te vinden die écht comfortabel is. Het goede nieuws is dat je met een gamestoel de stoel kunt aanpassen en deze kunt aanpassen aan het soort game dat je speelt of het werk dat je doet. Dit zal je gameplay én werkprestaties verbeteren en je zult er veel meer van genieten.

Gamingstoelen zijn ijzersterk

Onze laatste reden dat we denken dat je zeer waarschijnlijk een gamestoel nodig hebt, is het feit dat ze erg sterk zijn. Deze stoelen zullen je gewicht dragen en zullen niet verslijten als je er lang op zit. We beloven je dat je zult genieten van hoe sterk ze zijn en hoe ze véél beter zijn dan gewone stoelen. Try it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*