Nieuwe Philips tv’s bevatten high-end Bowers en Wilkins audio

Het legendarische Britse audiobedrijf Bowers en Wilkins en Philips TV hebben een nieuw meerjarig exclusief partnerschap aangegaan. Ze gaan high-end producten creëren die op het gebied van de tv-markt werkelijk nieuwe visuele- en audioprestatienormen bepalen.

Deze opwindende ontwikkeling zal ervoor zorgen dat ze de wereldbefaamde expertise combineren die zowel baanbrekende producten heeft ontwikkeld. Bovendien zou geluidskwaliteit het belangrijkste verkoopargument kunnen zijn in de volgende generatie OLED, 4K-televisies

Het partnerschap is ook versterkt door de lange traditie van beide bedrijven om al hun eigen op maat gemaakte technologieën te ontwikkelen. TP Vision heeft bijvoorbeeld onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat zijn Philips TV-lijn consequent de markt leidt op het gebied van beeldkwaliteit, waaronder de bekroonde P5-verwerkingschip en de Ambilight-technologie. Daarnaast heeft Bowers & Wilkins een bewezen langetermijnengagement voor intern onderzoek en ontwikkeling, om de best mogelijke geluidskwaliteit te bereiken, ongeacht het formaat.

“Veel te lang hebben we als industrie de kwaliteit van het geluid als de slechte relatie beschouwd bij het overwegen van tv-prestaties. Een uitdaging die verder is overdreven door de uitstekende kwaliteit van onze OLED-sets. Ik ben dan ook erg blij dat we hebben kunnen samenwerken met ’s werelds beste audiobedrijf Bowers & Wilkins om ervoor te zorgen dat ons Philips High End TV-geluid in de toekomst een unieke premiumervaring zal bieden”, zegt Martijn Smelt, Chief Marketing Officer voor TP Vision hierover.

We kijken ernaar uit om de eerste vruchten van deze relatie te zien op de IFA-show in Berlijn later dit jaar!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *