Winacties Week 48: Bioscoopkaartjes, tanden bleken en meer!

Winnen, winnen en nog meer winnen! Bij Mannenblog.com houden we van weggeven. Daarom is dat ook precies wat we doen, iedere week opnieuw! Ook deze week maak je weer kans op de leukste boeken, de nieuwste films, gadgets van de tofste merken en nog veel meer leuks. Waar wacht je nog op? Doe direct mee! Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com met als titel ‘Winactie Mannenblog’ en maak direct kans op de prijs van die dag. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Veel succes!

Maandag 6 november

2x The 100 – Seizoen 4

Aan het begin van seizoen vier komt de waarheid hard aan bij de overlevenden. De kernreactoren op aarde smelten en zullen binnenkort de atmosfeer in lichterlaaie zetten. Is er nog wel iets over voor onze helden om voor te vechten? Kunnen ze blijven hopen nu het einde onvermijdelijk lijkt? Zullen hun dagen in het teken staan van overleven? Of gebruiken ze hun tijd om toch nog een oplossing te vinden? De inzet is nog nooit zo hoog geweest.

Aangeboden door Warner Home Video

Dinsdag 7 november

1x Extreem Witgebit Deluxe voor 2 personen

Jouw stralend witte lach, jouw visitekaartje, is verdwenen. Jij voelt je minder aantrekkelijk en wilt er graag wat aan doen. Alle tandpasta’s die je hebt geprobeerd helpen niet en de tandarts is te duur en bovendien een beetje eng. Jij hoort, ziet en leest veel over tanden bleken en wilt graag ook weer die witte tanden die je al zolang mist. Je weet alleen niet waar je moet beginnen of wat je kan vertrouwen. De oplossing? Witgebit! Wij geven in samenwerking met dit Rotterdamse bedrijf 2 Extreem Witgebit Deluxe behandelingen weg á 85 euro per behandeling!

Aangeboden door WitgebitRotterdam.nl

Woensdag 8 november

2x The Flash – Seizoen 3

Aan het begin van Seizoen 3 heeft forensisch wetenschapper Barry Allen – The Flash – alles voor elkaar. Zijn ouders zijn in leven. Zijn vriendin is de mooie, slimme Iris West. Bovendien kan hij achteroverleunen terwijl een nieuwe snelheidsmaniak – Kid Flash – Central City beschermt. Maar hoe mooier Barry’s leven wordt, hoe meer risico hij loopt. Zijn aartsvijand Reverse Flash waarschuwt Barry voor heftige gevolgen als hij in het alternatieve Flashpoint-universum blijft: behalve geheugenverlies zullen ook zijn krachten verdwijnen. De serie is recentelijk verlengd tot een 4de seizoen!

Aangeboden door Warner Home Video

Donderdag 9 november

2x Suburbicon Pakket

Suburbicon is de naam van een rustig, familievriendelijk stadje met betaalbare woningen inclusief gemanicuurd gazon, de ideale plaats om een gezin te stichten. Ondanks dat iedereen zo gelukkig is in Suburbicon, wordt het leven van de perfecte familie Lodge door een nare gebeurtenis volledig overhoop gehaald. Het gezin werkt zich in een diep web van chantage, wraak en verraad wanneer er vervolgens een reeks verdachte gebeurtenissen voorvallen in het huishouden. Wij geven 2 toffe pakketten weg van de film die vanaf 16 november in de bios draait, met daarin 2 vrijkaartjes en de DVD’s van Hail Caesar!, O Brother, Where Art Thou? en The Monuments Men!

Koop nu kaartjes

Vrijdag 10 november

1x Philips BT6900 – Zwart

De Philips BT6900 is een draadloze, draagbare speaker met een opvallend, strak design. De speaker is waterbestendig, stofdicht & schokbestendig. Hij biedt met de extra Bass Boost een dieper basgeluid, en heeft een ingebouwde microfoon voor handsfree telefoneren.

Philips.nl

Zaterdag 11 november

3x Dagboek van een getuige

Na het verpletterende – en megasuccesvolle – boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger die je niet wilt missen: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing. Wat zijn de gevolgen geweest voor het leven van de familie Holleeder: voor moeder Stien, zus Sonja, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen, en vooral: voor Astrid zelf?

Zondag 12 november

1x Tunturi Dumbbellset 30KG

Deze Tunturi Dumbbell set is een complete halterset van 30 kg in opbergdoos. De set bestaat uit 2 dumbbell stangen van 36 cm met schroefsluiters en 12 gewicht schijven: 4 x 3,75 kg, 4 x 2,0 kg, 4 x 1,25 kg. De stangen hebben een doorsnede van 25 mm, de gaten in de schijven zijn net iets groter dan 25 mm. Door het grote aantal schijven met verschillend gewicht is de complete dumbbell in kleine stappen te verstellen, wat deze set zeer veelzijdig maakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*