7 celebrities die niet zonder hun Mercedes-Benz kunnen

Van enorme landhuizen tot de meest extravagante gadgets: de rich and famous hebben een leven om jaloers op te zijn. Hun rijkdom stelt ze in staat te kopen wat ze willen en vaak gaat dit dan ook gepaard met de aanschaf van de meest luxe wagens. Ergens aan de top van die luxe automerken vinden we Mercedes-Benz. Het is dan ook geen wonder dat veel celebrities zich tot het Duitse luxemerk wenden wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe auto. Met dat in gedachten besloten we samen met Gaspedaal.nl een mooie lijst samen te stellen van celebrities die absoluut niet meer zonder hun Mercedes kunnen.

Memphis Depay – Mercedes-Benz G-klasse

Bron: The Sun
De Nederlandse sterspeler van Olympique Lyon rijdt rond in een volledig gepersonaliseerde Mercedes-Benz G-klasse. Hij importeerde deze 563 pk sterke krachtpatser in Engeland toen hij nog onder contract stond bij Manchester United. Daarbij vergat hij de auto overigens correct aan te geven, wat hem 20.000 pond aan belastingschuld opleverde. Met een geschat weekloon van zo’n 100.000 euro zal hij daar overigens niet veel slapeloze nachten om hebben gehad. Deze Mansory-uitvoering kostte hem zo’n 550.000 euro.

Justin Bieber – Mercedes-Benz Sprinter

Als het gaat om supercars, dan heeft Justin Bieber het goed voor elkaar. Van een Lamborghini Aventador tot een Ferrari 458 Italia; de garage van de Canadese ster is een waar autoparadijs. De aanschaf van deze Sprinter kwam dus nogal als een verrassing. Althans, tot je hoort wat hij ermee heeft gedaan. Biebs liet de bestelwagen ombouwen tot een matzwarte partybus. Het kostte West Coast Customs zes weken om de Sprinter naar Biebers smaak aan te passen. De Sprinter is voorzien van Alcantara-bekleding, drie hi-definition tv’s, een computer dock en een volledig operationele opnamestudio. Een Sprinter uit 2005 zagen we op Gaspedaal.nl trouwens al voor 2.000 euro. Tijd voor een leuk knutselproject?

Jan Smit – Mercedes-Benz V-Klasse

Onze eigen Jan Smit reed lange tijd rond in een dikke Audi Q7 V12 TDI. De Volendamse superster ruilde de snelheidsduivel uiteindelijk toch maar in voor een familiemodel Mercedes-Benz V-Klasse. Een verstandige keuze voor de papa van drie kinderen. De V-Klasse is weliswaar niet zo’n racemonster als Smits vorige auto , maar de volkszanger heeft nu in ieder geval alle ruimte voor dozen vol met kinderspeelgoed en glitterjurkjes.

Charlie Sheen – Mercedes-Benz S600

Charlie Sheen noemt zichzelf een verzamelaar. Een autoverzamelaar, welteverstaan. Mercedes-Benz bolides hebben hierbij overigens zijn voorkeur. Hoewel hij zelf meerdere Mercedes-Benz S-klasse auto’s bezit, bewaart hij de luxueuze attracties niet alleen voor zichzelf. In één maand tijd zou de acteur ooit voor ruim 800.000 dollar aan auto’s hebben gekocht, om ze vervolgens als cadeau weg te geven. Best een leuk cadeau, zo’n Mercedes-Benz S63! Charlie Sheen reed zelf overigens rond in meerdere Mercedes-Benz S600-auto’s, maar twee keer werd de auto gestolen en vervolgens in puin gereden. Auw!

Kevin Hart – Mercedes-Benz SLS AMG

Hij is één van ’s werelds bekendste komedianten en zijn vermogen wordt geschat op zo’n 50 miljoen dollar. Het is dan ook geen wonder dat Kevin Hart niet meer rondrijdt in een Opel Astra. De kleine comedian rijdt tussen zijn shows door rond in een indrukwekkende Mercedes-Benz SLS AMG. Een hoogglans zwarte variant met een 6.2 liter V8-motor om precies te zijn. Nicki Minaj rijdt trouwens in hetzelfde model, maar zij heeft de auto felroze laten spuiten.

Sylvester Stallone – Mercedes-Benz G63

Hij is groot, opvallend, ijzersterk en stoer. We hebben het hier niet over Sylvester Stallone zelf, maar over zijn Mercedes-Benz G63. De G-klasse is vanwege deze kenmerken voor veel sterren de ultieme auto. Stallone heeft in dit Jade-groene beest een 5,5 liter V8 tot zijn beschikking met een totale output van ruim 540 pk. Kun je je een betere auto voor Rambo bedenken dan deze G63? Naast deze krachtpatser rijdt de ster trouwens ook af en toe rond in een SL65 AMG Black-serie met een 670 pk sterke V12-biturbo-motor. Go Sly!

Floyd Mayweather – Mercedes-Benz SLS

De wereldberoemde bokser Floyd Mayweather heeft een passie voor auto’s. Sterker nog, de beste man onthulde enkele jaren geleden dat hij voor ruim 20 miljoen euro aan auto’s in zijn garage heeft staan. Hij staat erom bekend gemakkelijk geld uit te geven aan auto’s. Hij heeft zelfs ooit toegegeven ter plekke een Mercedes-Benz SLS te hebben aangeschaft toen hij geen auto had om mee naar het vliegveld te rijden. Vervolgens vergat hij dat de auto daar nog stond, tot een vriend hem er twee maanden later aan hielp herinneren. Zou het door die vele klappen komen…?



Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *