Winacties Week 45: Assassin’s Creed, speakers en meer!

Winnen, winnen en nog meer winnen! Bij Mannenblog.com houden we van weggeven. Daarom is dat ook precies wat we doen, iedere week opnieuw! Ook deze week maak je weer kans op de leukste boeken, de nieuwste films, gadgets van de tofste merken en nog veel meer leuks. Waar wacht je nog op? Doe direct mee! Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com met als titel ‘Winactie Mannenblog’ en maak direct kans op de prijs van die dag. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Veel succes!

Maandag 23 oktober

2x XXL Nutrition Whey Delicious 2.5kg

Whey Delicious bewijst dat het drinken van een hoogwaardige eiwitshake perfect samengaat met puur genieten. Weinigen zullen betwisten dat whey het ultieme voedingssupplement is bij het perfectioneren van je lichaam. Whey Delicious is zonder twijfel de lekkerste whey shake die je ooit hebt gedronken. Met Whey Delicious kan je jezelf verwennen zonder schuldgevoel. Sterker nog: je voedt je lichaam met zeer hoogwaardige en zuivere eiwitten die je lichaam optimaal zal benutten!

Aangeboden door XXLNutrition.nl

Dinsdag 24 oktober

3x Rolex – Jens HØY & Christian Frost

Rolex, het Zwitserse merk dat al ruim een eeuw bestaat, is misschien wel het beroemdste en meest innovatieve horlogemerk ter wereld. In Rolex komt de fascinerende geschiedenis van Rolex naar voren, inclusief feitjes en grappige anekdotes. Leer alles over dit innovatieve stukje techniek en wordt een echte kenner! Garantie: na het lezen zul je echt van vervalsing kunnen onderscheiden.

Aangeboden door Xander Uitgevers

Woensdag 25 oktober

3x Assassin’s Creed Origins Goodiebox

Het is eindelijk zover: het langverwachte Assassin’s Creed Origins is te koop. In Origins gaat het verhaal helemaal terug naar het begin van de stichting van het Broederschap der Assassijnen. Wij geven daarom 3 toffe goodieboxes weg! Daarin zit een limited edition sleutelhanger, t-shirt, masker en poster, allemaal in het thema van Assassin’s Creed Origins en – nog veel belangrijker – nergens te koop!

Aangeboden door Ubisoft

Donderdag 26 oktober

5x Prison Break – Event Series

Prison Break is voor het vijfde seizoen terug – met de meest dramatische wending tot nu toe! Hoewel Michael Scofield zeven jaar geleden werd begraven, blijkt uit beelden van een gevangenis in Jemen dat hij nog in leven is. Dit bericht is een grote schok voor iedereen die hem kent, met name voor zijn vrouw Sara die inmiddels hertrouwd is. Wanneer de grootste uitbraak aller tijden tot de mogelijkheden blijkt te horen, rijst de vraag of Michael nog wel dezelfde man is die hij ooit was. Vastberaden zijn broer te redden roept Lincoln de hulp in van C-Note.

20th Century Fox Home Entertainment

Vrijdag 27 oktober

1x Samsung HW-K550 – Zwart

Met de Samsung HW-K550 haal je een aanzienlijke verbetering van je tv-geluid in huis. Dankzij zijn in totaal 340 Watt vermogen over 3.1 kanalen, de draadloze subwoofer, Bluetooth functionaliteit en de mogelijkheid om hem draadloos met je Samsung TV te verbinden, is hij uiterst gebruiksvriendelijk. Tevens kan je de soundbar uitbreiden naar een volwaardig 5.1-surround systeem dankzij de optionele Samsung Wireless Surround Kit*. De Soundbar is ontworpen met 6 afzonderlijke luidsprekers, ieder met een eigen versterker, voor een helder, exact geluid. De luidsprekers worden geconfigureerd en op elkaar afgestemd door Samsungs Audio Lab.

Zaterdag 28 oktober

3x Vikings – Seizoen 4.2

Het tweede deel van het twee keer zo grote seizoen 4 van Vikings is gruwelijker dan ooit! Koning Ragnar is verslagen na het verlies tegen zijn broer Rollo en zijn Franse troepen. In de nasleep van deze epische strijd treedt Ragnar in een zelf ingenomen ballingschap en staat Bjorn aan het roer. Ragnar wordt duidelijk ouder en zijn zonen Ivar, Bjorn, Hvitserk, Ubbe en Siguard hebben tegenstrijdige gevoelens over hun vader. Hoe zal het Ragnar vergaan nu hij de steun van zijn naasten verliest? Kan de voormalig koning teruggaan naar het leven van een boer, of is hij voorbestemd om zijn einde onder ogen te komen.

20th Century Fox Home Entertainment

Zondag 29 oktober

2x JBL Charge 2 plus – Zwart

De JBL Charge 2 Plus wordt gevoed door een 6000mAh batterij die een ongelooflijke 12 uur speeltijd biedt. De speaker beschikt verder over een social mode, waarmee je drie personen op dezelfde luidspreker muziek kunt laten afspelen en een USB uitgang die je smartphone of tablet tijdens het afspelen kan opladen. Het maakt van de Charge 2+ een zeer complete speaker waar je muziek op afspeelt op de manier die jij wilt.

Check snel JBL.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*