Winacties Week 50: Aquaman, films én een TomTom Smartwatch!

Winnen, winnen en nog meer winnen! Bij Mannenblog.com houden we van weggeven. Daarom is dat ook precies wat we doen, vanaf deze week iedere week opnieuw! Deze week maak je weer kans op de leukste items van de nieuwste films en gadgets tot te gekke bioscoopkaartjes. Waar wacht je nog op? Doe direct mee! Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com met als titel ‘Winactie Mannenblog’ en de actie waarvoor je mee wilt doen en maak direct kans. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Veel succes!

*** WINACTIE ***

2x Skyscraper (Blu-ray + DVD)

Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt. Deze 3D actiethriller is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers) en wordt geproduceerd door Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber en Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

*** WINACTIE ***

3x Aquaman gift-pack

Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm Aquaman uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. De film speelt zich af in de uitgestrekte, visueel adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd… een Koning. De filmt draait vanaf 13 december in de bioscoop!

In totaal geven we deze week 3 toffe giftpacks weg, bestaande uit 2 bioscoopkaartjes, een speaker voor in de douche en een toffe pet.

Afbeeldingen ©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. TM & © DC Comics.

*** WINACTIE ***

2x The First Purge (Blu-ray + DVD)

In The First Purge gaan we terug naar het begin, en zien we de allereerste avond waarop er gepurged mag worden: een periode van 12 uur waarin er wetteloosheid van kracht is in een geïsoleerde gemeente, bedoeld om het jaarlijkse misdaadcijfer onder de één procent te krijgen. Maar wanneer het geweld van de onderdrukkers in aanraking komt met de woede van de gemarginaliseerden, breidt de anarchie zich uit tot buiten de stadsgrenzen, en neemt het de hele natie over.

*** WINACTIE ***

1x TomTom Runner 3 GPS Watch

Houd je runprestaties bij met de TomTom Runner 3! Het aantal stappen, tijd, afstand en calorieverbranding worden bijgehouden door het vernieuwde sporthorloge met 24/7 GPS functie. Verleg je grenzen en stel doelen om jezelf nog meer uit te dagen. Hoe ver je ook loopt, met de routeverkenning op het horloge weet je zeker dat je de weg terug naar huis vindt. Dankzij de Multi-sport modus kun jij naast de prestaties van je runsessies ook andere verschillende sporten bijhouden. Het is mogelijk om per dag of per week doelen te stellen en deze te monitoren via het horloge. De TomTom Runner 3 is verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies de Runner 3 die bij jou past!

Total
2
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*