Winacties Week 44: Overhemden, scheerapparaten en meer!

Winnen, winnen en nog meer winnen! Bij Mannenblog.com houden we van weggeven. Daarom is dat ook precies wat we doen, iedere week opnieuw! Ook deze week maak je weer kans op de leukste boeken, de nieuwste films, gadgets van de tofste merken en nog veel meer leuks. Waar wacht je nog op? Doe direct mee! Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com met als titel ‘Winactie Mannenblog’ en maak direct kans op de prijs van die dag. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Veel succes!

Maandag 30 oktober

3x The Walking Dead – Seizoen 7

Vanaf het begin van dit zevende seizoen is gelijk duidelijk wie de baas is. Negan maakt Rick op een gruwelijke en brute wijze duidelijk dat er geen andere optie is dan zich over te geven. Rick en de groep zullen worden getest op manieren die we nog nooit hebben gezien. Ze bereiden zich heimelijk voor om Negan voor eens en altijd uit te schakelen maar het lijkt een onmogelijke opgave om het tegen Negan en zijn leger op te nemen.

Aangeboden door Foxfilm.nl

Dinsdag 31 oktober

3x De logica van geluk

Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig. De huidige Chief Business Officer van de futuristische ‘dromenfabriek’ Google [X] besloot het fenomeen van gelukservaring te benaderen als een ingenieur: onderzoek de bewijsbare feiten en pas een analytische logica toe. Hij stelde zichzelf ten doel om een geluksformule te vinden die keer op keer zou kunnen worden toegepast op ieders leven, met geluk als voorspelbaar resultaat – telkens weer.

Aangeboden door Uitgeverij Brandt

Woensdag 1 november

1x Philips OneBlade QP2520/30

De Philips OneBlade is een nieuwe, revolutionaire hybride-styler die haar van iedere lengte kan scheren en trimmen en altijd voor strakke lijnen zorgt. Vergeet meerdere hulpmiddelen en stappen. OneBlade doet het allemaal. Met de unieke OneBlade-technologie scheer je je aangenaam, zonder sneetjes; Trim je met één van de drie meegeleverde kammen (1mm-, 3mm- of 5mm-kam) voor gelijkmatige stoppels; Met het dubbelzijdige mes creëer je perfecte en scherpe contouren.

Aangeboden door Scheerplein.nl

Donderdag 2 november

3x Maffia Inside

Hij reisde van inwijdingsceremonies in verre Russische steden naar elitegokclubs in Macau: Federico Varese dompelde zich onder in de wereld van de maffia. Hij ontkracht de vele mythes en neemt ons mee naar de échte wereld van georganiseerde misdaad. Aan de hand van afgeluisterde gesprekken, interviews, ongepubliceerde politiedossiers en gebaseerd op baanbrekend veldonderzoek, creëert Varese voor het eerst een compleet en uniek menselijk portret van de huidige internationale georganiseerde misdaad.

Aangeboden door Xander Uitgevers B.V.

Vrijdag 3 november

2x Johan Cruijff – Mijn Voetbal

Johan Cruijff legt de 14 basisprincipes van het voetbal voor iedereen begrijpelijk uit. Uit alles blijkt waar hij voor staat: mooi, aanvallend voetbal, veel aandacht voor de voetballer zelf en bovenal: spelplezier. Dat is de grootste motor van succes. Zijn visie is niet zo maar een mening maar een overtuiging gebaseerd op tientallen jaren ervaring op het hoogste niveau. Een visie waarmee hij zichzelf en veel andere talentvolle spelers naar de absolute top bracht en waar nog elke dag aan wordt gerefereerd.

Aangeboden door Nieuw Amsterdam

Zaterdag 4 november

3x Bolas Underwear

Onlangs presenteerde het ondergoedmerk BOLAS de nieuwe najaarscollectie. Maar liefst twaalf gloednieuwe boxershorts geïnspireerd op Rock ‘n’ Roll. Acht shorts waren reeds verkrijgbaar maar sinds kort zijn ook vier Limited Editions in het assortiment aanwezig. BOLAS hanteert het unieke pick & choose principe. Op deze manier stel je jouw eigen multi pack samen met verschillende boxers en zelfs afwijkende maten. Let’s pump up the volume deze winter!

Aangeboden door Bolas Underwear


3x 2 vrijkaarten The Foreigner

Wanneer de dochter van een Chinese restauranteigenaar in Londen wordt vermoord door IRA terroristen en de politie geen actie wil ondernemen, besluit haar vader er alles aan te doen om haar dood te wreken en zelf voor gerechtigheid te zorgen. The Foreigner is een strakke actiethriller van Martin Campbell (Casino Royal) met in de hoofdrollen Jackie Chan en Pierce Brosnan. Wij mogen deze week 3×2 vrijkaarten weggeven van deze toffe actiefilm, die vanaf 2 november in de bioscoop de zien is. Check de trailer hier.

Bestel kaarten op Pathe.nl

Zondag 5 november

2x BB Chum Overhemd

Hangt jouw kast ook vol met basics? Tijd om jouw garderobe eens flink aan te vullen met items met een print, zoals een grafische, botanische of ga voor psychedelic. Inspiratie nodig? De hemden van BB Chum hebben het allemaal. Er is zoveel keus dat er voor ieder wat wils is, maar let op: Alle hemden van BB Chum komen in een beperkte oplage. Er worden er nooit meer dan 149 van één style gemaakt. Wij mogen op Mannenblog.com twee toffe overhemden weggeven, namelijk de Perky Frame en Smashing Trigon. Vergeet niet je maat bij je mail te vermelden!

Aangeboden door BB Chum


2x DVD The Wizard of Lies

De dramafilm Wizard of Lies van HBO® Films ontrafelt wat er voorafging aan de spectaculaire teloorgang van Wall Streetfinancier Bernie Madoff (gespeeld door tweevoudig Oscar®-winnaar Robert de Niro) en zijn vrouw Ruth (drievoudig Oscar®-genomineerde Michelle Pfeiffer). In december 2008 werd bekend dat hij investeerders meer dan 65 miljard dollar afhandig had gemaakt in de beruchtste Ponzi-zwendel in de geschiedenis van de VS.

Aangeboden door Warner Home Video

Total
3
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*