Van verleiding tot verraad – Win Red Sparrow (5x blu-ray!)

Opgelet, mannen! Jennifer Lawrence is aangekomen bij haar vetste rol tot nu toe, en jij móet hem zien! Ze vertolkt de rol van een Russische ballerina die hopeloos op zoek is naar geld om haar moeder te kunnen voorzien van medische hulp en belandt ongewild bij de Russische veiligheidsdienst. Daar wordt de jonge danseres opgeleid tot een verleidster eersteklas die de overheid moet beschermen tegen verraders en spionnen. De thriller RED SPARROW zorgt voor spanning van het eerste tot het laatste moment. Met hoofdrollen voor steracteurs als Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts en onze eigen Thekla Reuten is RED SPARROW een film van formaat.

Red Sparrow is sinds 11 juni beschikbaar als download, sinds 2 juli te huur via VOD en sinds 18 juli verkrijgbaar op UHD, Blu-ray en DVD. Wij geven op Mannenblog 5 blu-ray exemplaren weg! Ook winnen? Lees dan snel verder!

Plot: Oscar®-winnares Jennifer Lawrence* speelt de hoofdrol in deze spannende spionagethriller. De voormalig ballerina Dominika wordt gedwongen om een opleiding te volgen aan de Sparrow School, een geheim programma waarmee de regering een dodelijke spionne van haar probeert te maken. Vanaf dat moment is Dominika onderdeel van een verraderlijk spionagespel tussen de Russen en de CIA. Ze zit gevangen in een wereld waaraan ze wanhopig probeert te ontkomen.

Win Red Sparrow!

In samenwerking met Twentieth Century Fox Home Entertainment mogen wij maar liefst 5 blu-ray exemplaren van Red Sparrow weggeven! Ook kans maken? Meedoen is simpel: stuur een mail naar winnen@mannenblog.com o.v.v. ‘Winactie Red Sparrow’ en vermeld daarin jouw contactgegevens. Wij nemen begin volgende week contact op met de vijf willekeurige winnaars. Succes!

Lees ook deze artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *