Fajah Lourens wordt ring-girl tijdens Manhoef vs Bonjasky!

De match tussen Melvin Manhoef en Remy Bonjasky behoort tot de absolute top van dit jaar. En bij zo’n legendarische wedstrijd, hoort natuurlijk ook een legendarische ring girl. Niemand minder dan Fajah Lourens neemt de honneeurs als ring girl tijdens waar dé match van Spike presents: WFL-Final 16 op zondag 29 oktober: Melvin Manhoef vs Remy Bonjasky.

“Ik was dan ook direct enthousiast toen ik gevraagd werd om voor deze legendarische match als ring girl in de arena te staan”

Spike zendt het kickboksevent vanaf 20.00 uur LIVE uit op televisie. Fajah Lourens over haar eenmalige rol als ring girl: “Kickboksen is een mooie topsport met veel Nederlands talent. Ik was dan ook direct enthousiast toen ik gevraagd werd om voor deze legendarische match als ring girl in de arena te staan, zeker met Melvin Manhoef in de ring. Wie wil dat nou niet? Manhoef vs. Bonjasky is natuurlijk een unieke partij, omdat dit de laatste keer is dat deze twee legendes tegenover elkaar in de ring staan.”

Het evenement Spike presents: WFL – Final 16 vindt plaats op zondag 29 oktober vanuit Topsportcentrum Almere. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via Ticketmaster.

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *