Maak kans op toffe filmpakketten van Fast & Furious: Hobbs & Shaw!

We hebben een aantal vragen voor je: 1: Ben je fan van de Fast & Furious- franchise? 2: Kijk je uit naar de aankomende spin-off Hobbs & Shaw? 3: Vind je het leuk om films als allereerste te kunnen zien? Als je ja hebt geantwoord op alle vragen, dan gaan we je blij maken. Deze week geven we namelijk een aantal toffe pakketten weg voor de bioscooprelease van de nieuwe actiefilm Hobbs & Shaw! De film draait vanaf 31 juli in de bioscoop.

Zoals je ongetwijfeld al in de trailers hebt gezien, moet Hobbs (Dwayne Johnson) in de spin-off samenwerken met Shaw (Jason Statham) om Brixton (Idris Elba) te stoppen. Brixton is een bovenmenselijke anarchist die erop uit is een bio-bedreiging op de wereld los te laten. In Hobbs & Shaw spelen ook Vanessa Kirby als Shaw’s zus, Helen Mirren als Shaw’s moeder, Eiza Gonzalex, Eddie Marsan en Cliff Curtis. De film wordt geproduceerd door Chris Morgan, Johnson, Statham en Hiram Garcia. De uitvoerende producenten zijn Kelly McCormick, Dany Garcia, Steven Chasman, Ethan Smith en Ainsley Davies.

Hobbs & Shaw schieten een nieuwe deur open in het Fast-universum terwijl de snoeiharde actie de hele wereld doorkruist, van Los Angeles tot Londen en van de giftige woestenij van Tsjernobyl tot de weelderige schoonheid van Samoa.

Maak kans op Hobbs & Shaw pakketten!

Lijkt het jou ook tof om Fast & Furious: Hobbs & Shaw in de bioscoop te zien? Dan komt dat goed uit, want in samenwerking met Universal Pictures mogen we op Mannenblog.com 3 toffe actiepakketten weggeven! Deze pakketten bestaan uit: 2 vrijkaartjes voor de film, een Hobbs & Shaw T-shirt én een matchende sleutelhanger. Hoe vet is dat?!

Ook kans maken op een pakket? Neem dan contact op met winnen@mannenblog.com en laat ons jouw favoriete Fast & Furious moment weten. Uit alle inzendingen kiezen wij drie winnaars. De actie loopt tot 30 juli, dus wees snel!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *