Spirituele actieheld Steven Seagal lanceert nieuwe cryptomunt

De Amerikaanse actiester Steven Seagal is zojuist de officiële ambassadeur geworden van Bitcoiin2Gen, een nieuwe cryptocurrency die zijn eerste munt heeft gelanceerd.

Terwijl men de pure (ir)relevantie tussen Seagal, die vroom boeddhist is, en de wankele miljonairsfabriek bekend als crypto in twijfel trekt, maakt zijn marketingteam zich iets minder bezorgd. In de hilarische PR-release vind je onder andere dit juweeltje:

“Als Boeddhist, Zenleraar en genezer, leeft Steven volgens de principes dat de ontwikkeling van het fysieke zelf essentieel is om de spirituele mens te beschermen. Hij gelooft dat wat hij in zijn leven doet, gaat over het leiden van mensen naar contemplatie om ze wakker te maken en hen op de een of andere manier te verlichten. Dit zijn precies de doelstellingen van de Bitcoiin2Gen om de gemeenschap kracht bij te zetten door een gedecentraliseerd P2P-betalingssysteem te bieden met een eigen portemonnee, een mine-ecosysteem en een robuust blockchain-platform zonder de noodzaak van een derde partij. ”

Wel even een gezonde waarschuwing: ‘Bitcoiin 2Gen’ is geen onderdeel van Bitcoin. De spelling met een extra ‘i’ is opzettelijk twijfelachtig omdat het probeert op de succesvolle Bitcoin-naam te lijken, terwijl het in werkelijkheid een token is op basis van de Ethereum-blockchain.

Niettemin hoopt het bedrijf dat het hebben van Seagal aan boord hen zal helpen tijdens de crowdsale een ​​’soft cap minimum’ van 75 miljoen dollar te behalen. Tja… good luck, Steven!

Lees ook deze artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *